Valepan B-pojat pronssille Tallinnan Kansainvälisessä turnauksessa

27.11.2017

Turnaus pelattiin Öismäe Sportsgame urheiluhallissa 24-26.11.2017. Turnaukseen osallistui 6 joukkuetta. Vastassa oli Viron B-poikien kärkijoukkueita ja mukana oli useita maajoukkueen pelaajia eri joukkueissa.  Kaksi joukkueista oli ennalta tuttuja tämän vuoden Power Cup turnauksesta.

Turnauksen kaksi parasta joukkuetta (Selver Tallinna1 ja Selver Tallinna 2) pelasivat erittäin varmaa puolustuspeliä ja olivat todella vahvoja hyökkäyspelissä. Valepan B-pojat haastoivat molemmat joukkueet ennakkoluulottomasti ja osoittivat, että kun oma peli kulkee ja tehdään töitä pelitaktiikan mukaisesti, on mahdollista voittaa eriä jopa näiltä kärkijoukkueilta.

Loppusijoituksen kannalta tärkein ottelu oli turnauksen avauspeli, jossa kivenkova SK Tats oli varma omasta voitostaan. Valepan B-pojat olivat kuitenkin heti valmiina ja tekivät hurjasti töitä puolustaen hurjia pommeja, joita SK Tats:n hakkuri esitti läpi koko ottelun. Kun hakkuri saatiin parilla upealle torjunnalla kiinni, päästiin itsekin näyttämään, miten palloa laitetaan voimalla lattiaan. Vastaanotto toimi läpi ottelun ja valmennuksen oivat taktiset kuviot varmistivat upean voiton.

Muissa otteluissa Valepa taisteli voiton VK Täht:stä ja otti tarvittavan erän Pärnun kookkaalta joukkueelta ja varmisti näinollen itselleen pronssimitalit.

Turnauksen tavoitteena oli saada kovia pelejä pitkiä ja taitavia joukkueita vastaan ja viedä omaa peliä eteenpäin tulevia turnauksia ajatellen. Ja näissä onnistuttiin mainiosti koko joukkueen voimin.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista