Paterit tyly vieras naisten joukkueelle

13.11.2017

Nakkilan Paterit ei jättänyt paljon jossiteltavaa kun se kävi Sylväällä isänpäivänä voittamassa VaLePan 0-3 (18-25, 10-25 ja 16-25).

Naisten 2-sarjan lohko kuutosta ylivoimaisesti johtava Paterit ei ollut hävinnyt vielä yhtäkään ottelua sunnuntaihin mennessä, eikä tehnyt sitä nytkään. VaLePa pysyi aluksi hyvällä pelillä vierailijoiden kyydissä, mutta Katariina Halmin syöttövuorolla piste-ero kasvoi liian isoksi. Kotijoukkueen hyökkäysvoima oli liikaa Teija Vuorenmaan harteilla, hän kun yleispelaajana vielä uurasti vastaanotossakin.

Hävityn, vaikkakin hyvän, erän jälkeen naisten oli selvästikin vaikea uskoa mahdollisuuteensa voittaa Paterit. Toisessa erässä vaihtopenkiltä kuusikkoon vaihdetuista pelaajistakaan ei löytynyt ratkaisijaa, joka olisi pystynyt ottelun suunnan kääntämään.

Kolmanessa erässä kuusikkoon kirjattu kapteeni Emilia Marila yritti sytyttää joukkueensa vielä taistelemaan voitosta. Lähes satapäinen yleisö sai nähdä muutamia hyviä suorituksia, mutta lopulta vastus osoittautui liian kovaksi.

Naisten joukkueen seuraava peli on ensi sunnuntaina Sylväällä Loimaan Jankkoa vastaan. Tuolloin tuomarin pilli pirahtaa aloitussyötön merkiksi klo. 15:00.

 

Teija Vuorenmaa pystyi parhaiten ohittamaan Patereiden torjunnan Sylväällä sunnuntaina.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista