C-tytöt -03 turnausvoittoon

10.10.2017

C-tytöt 03 avasivat kautensa lauantaina 7.10. tasoturnauksella Harjavallassa. Tytöt ovat harjoitelleet tiiviisti yhdessä koko kesän, ja into oli kova päästä lopulta mittaamaan taitoja tosipeleihin. C-ikäisten sarjassa on uutuutena täksi kaudeksi sallittu myös liberon käyttö, mikä osaltaan tuo uutta maustetta pelaamiseen. Tasoturnaukseen lähdettiin selkeällä tavoitteella ottaa kolme voittoa ja sitä kautta paikka D-pooliin sarjakauden alkuun.

Ensimmäisenä vastaan asettui Euran  joukkue, jota ennakkoon pidettiin kovimpana haastajana turnausvoiton suhteen. VaLePa aloitti pelin valmennuksen toiveiden mukaan painavalla syötöllä. Kun myös hyökkäys oli tehokasta, ja vastaanotto- sekä puolustuspeli tarkkaa, ei vastustaja päässyt missään vaiheessa kunnolla kiinni peliin. Tuloksena vakuuttava erävoitto 25-13. Toisessa erässä tyttöjen vahvat otteet jatkuivat ja pitivät punapaidat alusta asti tukevassa johdossa. Erän loppupuolella hyvä olo taisi jo vähän vaikuttaa pelaamiseen,, kun vastustaja päästettiin kaunistelemaan numeroita lähinnä meidän virheiden avulla. Todellista haastetta ei kuitenkaan saatu, ja tuloksena ottelun ratkaiseva erävoitto 25-21.

Hienon ensimmäisen pelin jälkeen vastassa oli Nakkilan Patereiden joukkue. Syksyn tasonmittauksessa joukkueiden väliset erot ovat välillä aika suuria, ja Nakkila joutui VaLePan tyttöjen vastustajana turhankin kovaan kyytiin. Meidän kovaan syöttöömme ei saatu minkäänlaista otetta, ja tuloksena pikatahtiin erävoitto 25-2. Toisessa erässä VaLePan ote ymmärrettävästi hieman löystyi, mutta siitä huolimatta ottelu oli nopeasti ohi 25-9 erävoiton jälkeen.

Viimeisenä vastaan saatiin vielä Koiviston Isku Porista. Tässäkään ottelussa ei voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Erät rennosti esiintyneelle VaLePalle 25-5 ja 25-10.

Tyttöjen fysiikka on kesäharjoittelun tuloksena vahvistunut. Selkeä roolitus ja kommunikointi kentällä ovat tuoneet myös rauhallisuutta joukkueen peliin. Peli-ilo kuvastui tyttöjen kasvoilta koko päivän. Lauantaina 4.11. joukkue pääseekin jo todelliseen testiin, kun Sylvään koululle saadaan vieraita Ylöjärveltä, Lempäälästä ja Somerolta. Tuolloin parhaalle on jo luvassa paikka C-pooliin ja tätä kautta SM-sarjaan.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista