VaLePa:n C-pojat -03 avasi kautensa turnausvoitolla

9.10.2017

Vanhemmat C-pojat olivat vahvoja kotiturnauksessa. Nuoremmat c-pojat hakivat tuntuumaa isolla kentällä pelaamiseen.

Valepalta pelaa tämän kauden C-poikien sarjaa kaksi joukkuetta. Tasonmittausturnaus saatiin järjestettäväksi Vammalaan, tällä kertaa turnausjärjestelyistä vastasi nuorempi ryhmä, vuonna -04 syntyneiden poikien joukkue.

Ensimmäisessä pelissä vastaan saimme Valepan nuoremmat C-pojat. Valepa -03 pojilla on jo vuoden verran kokemusta isolla kentällä pelaamisesta, kun taas nuorempi ryhmä vasta totuttelee ja opettelee kuudella pelaamisen ryhmityksiä. Tuo ero näkyi ottelussa selvästi. Ennen peliä pojille korostetttiin, että ylimielisyyttä ei ole varaa. Hienosti pojat esittivätkin kauden ensimmäisessä pelissä lähes virheetöntä peliä. Ottelu -03-syntyneille selvästi 2-0.

Seuraavassa pelissä vastaan asettui Ylöjärven Ryhti. Tiedossa oli että vastus hieman kovenee. Rento ja iloinen meininki jatkui, asioita mitä alkusyksystä on harjoituksissa opeteltu alkoi jo tässä pelissä näkymään. Kaiken kaikkiaan ehjä peli, ainoastaan toisen erän alussa ote hieman herpaantui. Toisaalta hienosti aikalisän jälkeen pojat pystyivät ruuvia tarvittavan verran kiristämään, jotta oma peli alkoi taas näyttämään siltä, mitä oltiin sovittu. Peli Valepalle 2-0.

Viimeisessä pelissä vastaan tuli PoriLentis, ja oikeastaan lähtökohdat olivat samat kuin edelliseen peliin lähdettäessä. Kokoonpanoa jälleen hieman muutettiin, tästä ei kuitenkaan pojat hätkähtäneet ja ehjän päivän päätteeksi myös viimeisestä pelistä vakuuttava 2-0 voitto.

Turnausvoiton ansiosta matkamme jatkuu SM-sarjaan, ja suoraan A-pooliin. Tiedossa on siis kolme kovaa vastusta, ja loistava tilaisuus mitata omaa taso näihin joukkueisiin nähden. Hymy huulilla peliä kehittäen eteenpäin.

– C-pojat -03 tiedotus –

Nuoremmat C-pojat saivat ensikosketuksen ison kentän pelaamiseen

Valepan nuoremmat c-pojat pääsivät heti tiukkaan tulikokeeseen isolla kentällä, kun ensimmäiseen viralliseen otteluun vastaan tuli Valepan -03-syntyneet c-pojat. Nuoremmalta joukkueelta ottelu meni vielä tunnustellessa ja kovaa vastarintaa ei saatu tehtyä.

Toisessa ottelussa vastassa oli PoriLentiksen joukkue. Valepan -04-joukkue osoitti tämän pelin ensimmäisessä erässä, että pallo on heillä hyvin hallussa. Ensimmäisen erän voiton jälkeen porilaisten fyysinen ylivoima alkoi kuitenkin näkyä, jonka seurauksena kaksi seuraavaa erää vierasjoukkueen lukuun.

Viimeisessä pelissä Ylöjärven Ryhti oli myös fyysisesti vielä poikiamme edellä. Taistelusta huolimatta 2-0-voitto ylöjärveläisille. Valepan C-pojat -04 aloittavat näin ollen turnauskiertueensa E-poolista.

Pelissä oli loistavaa nähdä, miten pojat saivat pallon tottelemaan. Turnauksen aikana nähtiin hienoja yksilö- ja joukkuesuorituksia. Tältä pohjalta on hyvä lähteä viemään osaamista eteenpäin.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista