VaLePan naiset torjunnoilla avausvoittoon

5.10.2017

 Hämeenlinna Elenia Areena tiistaina 3.10. HPK-VaLePa N2 2-3 (25-14, 25-22, 14-25, 18-25 ja 10-15)

VaLePan naisten edustusjoukkue kävi tiistaina HPK:n vieraana Hämeenlinnan Elenia-areenalla, viime vuoden Power-Cupistakin tutussa komeassa hallissa. Ottelun alussa nuoren joukkueen jännitys näkyi vastaanotossa ja omaa peliä ei saatu täten rakennettua. HPK:n kokeneet pelaajat, etupäässä pelaaja/valmentaja Laura Sinkkonen, syöttivät vaikeaa leijaa jota ei saatu nousemaan.

Vasta kolmannessa erässä VaLePan peli vapautui ja voimasuhteet ottelussa kääntyivät. Komeilla torjunnoilla tytöt ottivat henkisen yliotteen vastustajastaan, ja pikkuhiljaa alkoi myös oma syöttö purra. Päävastuun vastaanotosta ottaneet libero Sarah Viitamäki sekä yleispelaaja Tuuli Pajuranta nostivat tarkasti. Aivan kuin HPK:n pelaajat olisivat  väsähtäneet ja VaLePa puolestaan sai myös hyökkäyspelinsä toimimaan. Neljännessä erässä nähtiin todella näyttävä kutospaikan hyökkäys muutenkin loistavasti pelanneelta Teija Vuorenmaalta. Hakkurina pelannut Vuorenmaa oli myös vahvasti mukana rakentamassa torjuntoja, jotka lopullisesti ratkaisi kauden ensimmäisestä sarjapelistä voiton kotiin Sastamalaan tuotavaksi.

Naistenjoukkue on selvästi kehittynyt viime vuodesta, vaikka pari runkopelaajaa onkin lähtenyt LP-Vampulan riveihin. Pitkäjänteinen työ motivoituneiden tyttöjen kanssa tuo väistämättä myös tulosta ennemmin tai myöhemmin. Myös viikoittaisten treenien määrään on lisätty, joka näkyy luonnollisesti joukkueen otteissa.

Seuraava naisten ottelu pelataan ensi viikon sunnuntaina 15.10. klo. 13:00 alkaen Sylväällä. Silloin vastaan asettuu NarviPallo Rauman Lapista.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista