Kaikki JunnuValepan harjoitusryhmät tositoimissa tämän viikon aikana

12.9.2017

Osa JunnuValepan joukkueista on ehtinyt jo harjoittelemaan hyvän tovin. Tämän viikon aikana aloitetaan viimeistenkin ryhmien osalta harjoittelu. Tiistaina 12.9. alkaa sekä F-tyttöjen 10-syntyneiden ryhmä (Kätsä koulu klo 17.00-18.15 ja G-poikien 12-syntyneiden ryhmä (Vexve Areena 18.30-19.30).

Perjantaina 15.9. aloittavat harjoittelunsa myös JunnuValepan kuopukset. Vakio harjoituspaikka ryhmällä on Lukion sali, mutta kirjoitusten ja opiston vuorojen vuoksi 2013-syntyneet tytöt ja pojat harjoittelevat Muistolan koulun tiloissa aina 13.10. asti.

Tervetuloa mukaan JunnuValepan harjoituksiin. Kaikkien ikäluokkien harjoitusryhmiin pääse mukaan niin vanhoina kuin uusinakin junioreina. JunnuValepan harjoitusryhmät ja -ajat näet näiden sivujen salivuorot-osiosta.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista