JunnuValepan F-pojat -10 sekä G-pojat -12 päivitetyt harjoitusajat

30.8.2017

JunnuValepan F-poikien -10-syntyneiden poikien ikäluokan harjoitukset olivat ensimmäisessä salivuorojaossa mennyt päällekäin saman ikäluokan salibandy-harjoitusten kanssa. Pyrimme toiminnassamme siihen, että lapset ja nuoret harjoittelevat mahdollisimman monipuolisesti. Tästä syystä päädyimme vaihtamaan F-pojat -10-ryhmän harjoituspäivän tiistailta keskiviikolle. Uusi harjoitusaika on 18.00-19.00 ja harjoituspaikkana toimii Kätsä.

G-poikien -12-syntyneiden harjoitusvuoro jouduttiin tässä yhteydessä siirtämään keskiviikolta tiistaille. Harjoitusvaihdon ansiosta pojat pääsevät kuitenkin heti harrastuksen alkutaipaleella Vexve Areenan hulppeisiin puitteisiin. Uusi harjoitusaika ryhmälle on tiistai 18.30-19.30. Ensimmäiset harjoitukset tälle ryhmälle pidetään 12.9.

Kaikki JunnuValepan harjoitusryhmät käynnistyvät viimeistään viikolla 37. Tervetuloa liikkumaan ja urheilemaan lentopallon merkeissä.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista