JunnuValepan salivuorot ja harjoitusryhmät 2017-2018

2.8.2017

Lentopallokausi 2017-2018 on alkamaisillaan. Monet joukkueet varsinkin vanhemmissa ikäluokissa ovat harjoitteleet ahkerasti läpi kesän. Nuorempien ikäluokkien osalta ollaan palaamassa takaisin harjoitussaleille kesälomilta ja muiden harrastusten parista.

Vanhimpien ikäluokkien osalta talvisalivuorot alkavat pyörimään 8.8. tiistaina. Nuorempien ikäluokkien osalta talvikauden harjoittelualoitetaan joukkuekohtaisella aikataululla, mutta kuitenkin siten, että kaikkien ryhmien harjoittelu on käynnissä syyskuun alun aikana.

JunnuValepan harjoitusryhmät ja salivuorot kaudelle 2017-2018 on nyt määritelty. Salivuorojen osalta voidaan vielä tarvittaessa tehdä joukkueiden välisiä muutoksia tai etsiä korvaavia salivuorovaihtoehtoja pienemmistä saleista.

Harjoitusryhmiä JunnuValepassa on tulevalla kaudella A-pojista ja -tytöistä aina H-junioreihin (2013 synt.) asti. Lisäksi aikuisten sarjoissa pelaa kaksi junioripainotteista joukkuetta; Naisten 2-sarjajoukkue, joka koostuu C-, B- ja A-ikäluokkien tytöistä ja miesten 1-sarjajoukkue, joka koostuu pääsääntöisesti A-ikäluokan pojista.

Alla olevasta linkistä pääset näkemään harjoitusryhmittäin kauden 2017-2018 salivuorot.

Salivuorot 2017-2018

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista