Lauantai täynnä tapahtumia Kirami Openissa

23.7.2017

Lauantain kilpailupäivä maalissa. Tapahtumia riitti koko päivälle, eikä Suomen kesäsääkään ollut tylsän yksipuolista.

Miesten otteluissa voittajakaaviossa illan puolivälieriin tiensä raivasivat Haavisto/Vahela, Suonikko/Viljamaa, Pulkkinen/Poikela ja Hyvärinen/Ikonen.

Suonikko ja Viljamaa esiintyivät pääkentällä tasaisesti ja olivat puolivälierässään erityisesti erien lopussa Haavisto/Vahelaa terävämpiä. Erät 21-18 ja 21-19. Ansaittu 2-0 voitto sekö välieräpaikka Harrille ja Sakulle.

Toisessa puolivälierässä Hyvärinen ja Ikonen, jotka aiemmin pudottivat 2-1 päättyneessä pelissä Kunnari/Mäkisen tappiokaavioon, olivat puolivälierässään pitelemättömiä Poikelaa ja Pulkkista vastaan. Puhdas 2-0-voitto ja suora välieräpäikka Pasille ja Tuomolle.

Tappiokaaviosta kello 11.00 pelattaviin toisiin puolivälieräpeleihin selvittivät tiensä Kunnari/Mäkinen, joiden Turnauksen jatkuminen varmistui 2-1 päättyneessä trillerissä Kemppainen/Puttosta vastaan. Aamun pv-ottelussa nähdään paikallisten kohtaaminen, kun Haavisto/Vahela lähtevät haastamaan Kunnari/Mäkistä. Toisen jatkopaikan tappiokaavion kautta ansaitsivat Määttänen/Määttänen. Lauantain viimeisessä pelissä Määttäset kukistivat 2-0 Parviaisen ja Peltosen. Pete ja Marko saivat pelinsä käyntiin hankalan ensimmäisen erän jälkeen, mutta se ei aivan riittänyt jatkopalloille venyneen toisen erän voittoon. Näin ollen toisessa sunnuntain klo 11 pv-pelissä kohtaavat Pulkkinen/Poikela ja Määttäset.

Naisten puolella on eletty myös mielenkiintoisia hetkiä. Päivä käynnistyi heti hieman yllättäen, kun Koljonen/Polso voitti 2-0 tänä vuonna voittamattomana pysyneet Tuominen/Koljosen.

Voittajakaavion kautta välieriin naisten kaaviossa selvittivät Hyttinen/Tokarenko ja Heiskanen/Laukkanen. Hyttinen/Tokarenko olivat illan pelissä 2-0 Koivisto/Rautiaista vahvempia. Koivisto ja Rautiainen kohtaavat aamulla 10.00 ennakkosuosikkiparin Tuominen/Koljosen, jotka aamun tappion jälkeen ovat edenneet vakuuttavasti voitosta voittoon.

Heiskanen ja Laukkanen varmistivat oman paikkansa turnauksen välieriin voittamalla Koljosen ja Polson tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1. Koljonen ja Poso joutuvat näin ottamaan vauhtia aamu kympiltä. Vastaansa he saavat tappio-kaaviossa kaksi peliä voittaneet Sikö/Tuomisen. Ottelussa on hieman revanssi henkeä, sillä Koljonen/Polso pudottivat Tuominen/Sikiön tappiokaavioon turnauksen toisen kierroksen pelissä, joka päättyi vasta kolmannessa erässä lukemiin 15-13.

Seuraa tuloksia ja otteluohjelmia:
Miehet: https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php…

Naiset: https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php…

Turnauksessa on enää pelaamatta miesten ja naisten toiset puolivälierät, välierät ja finaalit.

Huomenna sunnuntaina turnauksen kaikki ottelut pelataan Kaalisaaren kentillä. Välierä- ja finaalivaiheen ottelut pelataan pääkentällä.

Otteluaikataulu: 12.00 ja 13.00 naisten ve-pelit. 14.00 ja 15.00 miesten ve-pelit. 16.00 naisten finaali ja 17.00 miesten finaali.

Tervetuloa nauttimaan huikeasta tunnelmasta ja loistavasta biitsistä.

Huomennakin tapahtuma-alueella auki Seurahuoneen anniskelualue, JunnuValepan kioski ja arpamyynti, jossa jäljellä vielä huikeita palkintoja. Lisäksi Vuorisportin pisteeltä voi vuokrata Sup-lautoja tai käydä testaamassa Fatbike-pyöriä.

Ps. JunnuValepan paljuhuutokaupassa löytyi onnellinen uusi paljuttelija. Tällä kertaa käteltiin kaupat 1500€ huudon jälkeen. JunnuValepa kiittää ja onnittelee uuden Kiramin paljun omistajaa.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista