B-pojat neljänneksi SM-finaaleissa

10.5.2017

B-poikien SM-lopputurnaus pelattiin Nurmossa 12:n joukkueen voimin 6. ja 7.5. Joukkueet oli jaettu neljään kolmen joukkueen lohkoon ja VaLePan kanssa samaan lohkoon oli sijoittunut Vilppulan Tähti ja Keimolan Kaiku. VaLePa oli lohkon ennakoon vahvin joukkue ja hoitelikin tyylikkäästi tiensä suoraan kahdella voitolla puolivälieriin. Puolivälierissä vastaan tuli Kempele, joka laittoi VaLePan b-pojat toisessa erässä jo vähän ahtaallekin, mutta kovalla rutiinilla ja taistelulla VaLePa hoiti kuitenkin tuonkin ottelun 2-0, ja päivä päättyi riemukkaasti paikkaan neljän parhaan joukkoon!

Välierät pelattiin sitten sunnuntai aamulla, ja VaLePa kohtasi ”kotijoukkue” Kauhavan Visan. Yleisön hurjasti kannustama Kauhava oli juuri niin kova joukkue kuin osattiin odottaakkin kauden edellisten kohtaamisten perustella, eikä antanut VaLePan pojille mahdollisuutta yllättää. Toisessa parissa Pielaveden Sampo kohtasi Raision Loimun ja tässäkin parissa, sarjan suurin ennakkosuosikki Sampo, vei ottelun selkeästi nimiinsä.

Loimu ja VaLePa siis pronssiotteluun ja Sampo ja Kauhava loppuotteluun!

Loimu ja VaLePa olivat jo moneen otteeseen kohdanneet kauden aikana ja pelanneet tasaisia pelejä keskenään. Tästäkin muodoistui kolmen erän ottelu, joskaan erät eivät olleet kovin tasaisia.

Ottelu oli kahden ehkä jo vähän väsyneen joukkueen taistelua, ja varsinkin VaLePan poikien otteissa näkyi myös pieni pettymys hävitystä välierästä Kauhavaa vastaan. Loimu vei ensimmäisen, VaLePa toisen ja Loimu taas kolmanneen ja kuittasi siis näin pronssimitalit Raisioon. VaLePan sijoitus oli siis neljäs, joka toki on loistava sijoitus, mutta mitalinälkäista ryhmää se ei tietysti hävityn ottelun jälkeen lohduttanut. Pielavesi kuittasi kultamitalit, Kauhava hopeat ja Raisio pronssiset mitalit.

Huikean pitkä kausi saatiin näin vihdoin päätökseen ja koville joutuneet pojat pääsevät vihdoin pienelle tauolle ennen uuden reenikauden alkamista. Ja Poweria odotellessa.

VaLePan neljänneksi sijoittuneessa joukkueessa pelasivat:

VaLePan neljänneksi sijoittunut B-poikajoukkue (ylärivi vas.) Risto Ruohola, Teemu Piilola, Matias Tihumäki, Paavo Kaski, Jarno Koivuniemi (alarivi vas.) Oskari Väisänen, Juha Haapaniemi, Veikko Rauva, Frans Seppälä ja Aku Heikkilä sekä valmentaja Timo Mäkelä.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista