Ässä-turnaus lauantaina 6.5. Kätsällä

3.5.2017

Perinteinen G-ikäluokan Ässä-turnaus pelataan tulevana lauantaina 6.5. Kätsä koulun salissa. JunnuValepan G-ikäluokan harjoitusryhmistä on koottu viisi joukkuetta, joissa pelavaat juniorit ovat iältään 5-7-vuotiaita.

Turnauksessa pelataan yhteensä kymmenen peliä poikittaisella kentällä. Ässä-turnauksen sääntöihin kuuluu, että ottelut pelataan sovelletuilla F-ikäluokan säännöillä. Yksittäisessä ottelussa ratkaistaan voittajat, mutta sarjataulukkoa ei pidetä. Turnauksen nimikumppani S-Market Sastamala tarjoaa kaikille turnaukseen osallistuville junioreille yllätyspalkinnon.

Junnujen ottelut alkavat Kätsällä kello 10.00. Turnauksen pelit kestävät arviolta noin kello 13.00 asti.

G-junioreiden vanhemmat järjestävät turnauspaikalla kahvion.

Tervetuloa seuraamaan monen juniorin ensimmäistä lentopalloturnausta.

Takaisin

JunnuValepan Kummiyritykset

lounea-ja-lahitapiola

pok-ja-neon-sport

op-levoranta-ja-kiri

Ajankohtaista