NAISTEN ALAMÄKI JATKUU

4.2.2019

Valepan naistenjoukkueen ahdinko syveni sunnuntaina sen hävittyä Kalevan Lentopallolle tylysti 3-0 (26-24,25-11,25-12). Pukkipaidat saivat hyvän alun peliin, taistellen erävoitosta aina jatkopalloille asti. Erän käännyttyä tamperelaisille painuivat VaLePan tyttöjen päät, kuten niin useasti aikaisemminkin tänä vuonna. Joukkueen henkinen ”lukko” napsahti taas päälle, eikä mikään tuntunut onnistuvan.

  Valepan tehokkain hyökkääjä jälleen kerran oli pelikuntoon kuntoutunut kapteeni Saara Esko. Kevään sarjassa kaikki on vielä mahdollista, mutta voittoja pitäisi alkaa tulemaan. Jos naiset eivät yllä neljän parhaan joukkoon, pelaavat he ristikkäisottelut alemman jatkosarjan voittajia vastaan. Näitä pelejä joukkue pyrkii välttämään.    Antti Turri

  -Tällä hetkellä emme voittaisi edes Epilän Esaa, totesi valmentaja Teemu Ryyppä kyynisesti. Ylempi jatkosarja on nyt puolessa välissä, eli VaLePa on kerran kohdannut kaikki vastustajat, ja pisteitä joukkueella pyöreät nolla. 

Takaisin