VaLePan NAISET VARMISTIVAT JATKOLOHKONSA

4.12.2018

VaLePa murjoi Paterit vakuuttavasti 3-0 (25-16,25-16,25-10) ja varmisti näin paikkansa ylempään jatkolohkoon. 

 

  Seuran B-tytöillä oli lauantaina turnaus Kuortaneella, ja niinpä valmentaja Teemu Ryyppä marssitti sunnuntain ottelun aloitukseen joukkueen ”seniori”-kentällisen. Tämä tarkoitti sitä, että sekä Saara Esko, että Johanna Pekkarinen nähtiin samassa kuusikossa. Nakkilan Paterit eivät pystyneet tosissaan haastamaan tätä VaLePaa missään kohtaa. Pallo nousi hyvin, ja passari Anna Turri pääsi pyörittämään monipuolista ja järkevää peliä. Kotijoukkueen kovimmat teholukemat paukutti Esko (17/+13), Pekkarisen (13/+10) ja keskeltä hyvällä pelipäällä olleen Viivi Liemolan (9/+9) kompatessa mainiosti.

 

Joukkueen ensimmäinen tavoite saavutettu.

 

Ryyppä oli luonnollisesti iloinen lopputuloksesta, alkulohkon viimeisellä pelillä Vesilahden Visaa vastaan ei ole enää sarjataulukon kannalta merkitystä.

-Tavoite on saavutettu, hyvä näin. Pääsemme ylempään jatkosarjaan kevääksi ja se mahdollistaa hankkeemme toteutumisen osaltaan myös jatkossa. -Yhtään helppoa peliä ei siellä ole tiedossa, mm. Turussa on kuulemma kova tohina sarjanousuun, tuumii Ryyppä.

 

Ensi sunnuntaina VaLePa matkaa Vesilahdelle syyskauden viimeiseen peliin. Kevään jatkolohko käynnistyy 6. tammikuuta.

Saara Esko näytti taas ”mallia” Sylväällä kuinka palloa lyödään, vastustajan puolustusinto romahti rumiin lukemiin ratkenneessa kolmannessa erässä.

Takaisin