VaLePan NAISET EIVÄT VIELÄ PYSTYNEET VARMISTAMAAN YLEMPÄÄ JATKOSARJAPAIKKAANSA

26.11.2018

VaLePa hävisi niukasti Supi Volleylle sunnuntaina Tampereella. Viisieräisen ottelun lopputulokseksi kirjattiin 3-2 (25-19,23-25,18,25,26-24,15-13). 

 

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että naisten on voitettava vielä ainakin toinen jäljellä olevista alkusarjan otteluistaan päästäkseen kevääksi ylempään jatkosarjaan. Tämän joukkue on asettanut ensimmäiseksi tavoitteekseen.

 

VaLePalla oli neljännessä erässä jo ottelupallokin, mutta se ei pystynyt sitä voittamaan. Supi Volleyn tasaisesti pelannut kuusikko ”jauhoi” peruspeliään läpi ottelun, pienillä virheillä. VaLePan peli oli puolestaan melkoista vuoristorataa, välillä todella näyttäviä suorituksia mutta kuitenkin heti perään turhia sähläyksiä helpoissakin tilanteissa. Myös torjuntapeli tuntui olevan kateissa, vasta viidennessä erässä Supin hyökkäyksiä nelospaikalta saatiin torjuttua. Tämäkään ei riittänyt kääntämään tasaista taistoa sastamalalaisille.

 

Täydet viisi erää pelannut kapteeni Saara Esko oli luonnollisesti joukkueensa selkäranka.

-Ärsyttävän lähelle päästiin, taisi olla parikin ottelupallotilannetta, harmitteli Esko pelin jälkeen. -Tavallaan uusi tilanne meille pelata näin raastavaa peliä. Koko ajan mentiin lähes tasapisteissä, se on henkisesti raskasta. Tänään vastaanotto ja siten hyökkäyskin toimi hyvin, yleispelaaminen ehkä oli piirun verran heikompaa kuin vastustajalla, Esko jatkoi.

 

Teemu Ryypän mukaan juuri tällaiset tasaiset pelit kehittävät joukkuetta eniten, tuli sitten voitto tai tappio. Naisten 2-sarja jatkuu Paterit-pelillä Sylväällä ensi sunnuntaina.

Päätuomari Markku Rantala seurasi aitiopaikalta kerta toisensa jälkeen kun Saara Esko ohitti Supin torjunnan.

Esko torjuntatöissä yhdessä Viivi Liemolan kanssa. Tuuli Pajuranta seuraa tarkkana.

Takaisin