Vesilahden Visa vaikea vastus VaLePalle

5.11.2018

Valepan naiset kokivat kauden ensimmäisen tappionsa hävittyään VesVille kotonaan 1-3 (22-25, 19-25,27-25, 22-25).

 

Vesilahtelaiset tuntuvat olevan vaikea vastus, sillä joukkueet pelasivat harjoitusottelun ennen naisten 2-sarjakauden alkua. Myös sen VesVi voitti väkevillä syötöillään.  Sunnuntaina Sylväällä kotijoukkue tuskaili taas vastaanottonsa kanssa. Kovaa, ja vähillä virheillä syöttänyt joukkue teki Valepan pelin rakentelusta toivotonta. Kaiken kaikkiaan kotijoukkueella ei ollut paras päivänsä. Nuorten pelaajien päät painuivat virheiden myötä yksi toisensa jälkeen. Voimalla laidasta hyökänneen Saara Eskon lisäksi pallontappajaksi ilmoittautui Viivi Liemola, tehden keskeltä tehot 13/+11. Pallon noustessa hyvin löysivät passari Anna Turri ja  Liemola usein yhteisen rytmin. Sama kaksikko kunnostautui myös torjunnoissa.

 

– Vastaanottoon ratkesi tämä peli. Vastustaja lisäksi puolusti kenttäänsä hyvin, kun taas meillä tahtoa oman kentän puolustamiseen ei ollut tänään riittävästi, harmitteli valmentaja Teemu Ryyppä pelin jälkeen.

– Tämäkin peli olisi ollut voitettavissa. Vaikeuksista huolimatta oltiin vain pari pistettä perässä. Viiviltä tänään vahva esitys, kehui Ryyppä.

 

Tappiosta huolimatta VaLePa jatkaa lohkokärjessä Kalevan Lentopallon kanssa. Tämä kärkikaksikko kohtaa toisensa jo ensi sunnuntaina Tampereella Linnainmaan koululla klo 13:00.

 

Seuraava kotipeli naisilla on 18.11 Vampulan urheilijoita vastaan.

 

Teemu Ryyppä ja kapteeni Saara Esko yrittivät valaa uskoa joukkueeseensa.

 

Viivi Liemola ja Anna Turri ottivat valtaosan (7) VaLePan torjunnoista.

Takaisin