VaLePa OLI SELVÄSTI VAMPULAA VAHVEMPI

15.10.2018

 

Vampulan Urheilijoiden naisten joukkue ei pystynyt haastamaan VaLePaa sunnuntain ottelussa. Saara Eskon johdolla sastamalalaiset ottivat vierasvoiton Huittisissa tylyin lukemin 0-3 (7-25,12-25,11-25). Ensimmäisen kokonaisen sarjapelin vuosiin pelannut Esko teki vakuuttavaa jälkeä laidasta, ollen ottelun paras pistemies 15 pisteellä. Myös Tuuli Pajuranta oli hyvässä iskussa toisena yleispelaajana, onnistuen eritoten syöttöruudussa sekä kenttäpuolustuksessa. Koko joukkue pelasi hyvin, eikä ottelun voittajasta ollut mitään epäselvyyttä missään kohdin.

-Keskittyminen pysyi hyvänä läpi koko ottelun, eikä annettu vastustajan pelin vaikuttaa omaan tekemiseemme. Tähän olen tyytyväinen, ynnäsi ottelun jälkeen Teemu Ryyppä.

VaLePan seuraava ottelu naisten 2-sarjassa on viikon päästä Sylväällä. SupiVolley Tampereelta on perinteikäs naislentopalloseura ja pelannut 1-sarjaa vielä hetki sitten, joten tuolloin luvassa on varmasti kovempi vastus.

 

Saara Eskon kokemus ja taito tuo rauhallisuutta sekä varmuutta vastaanottoon,  Henrika Malmi on myös ottanut suuria askelia eteenpäin liberona.

VaLePa otti toisen voiton sarjassa, ja täten kiinnityksen lohkokärkeen.

 

 

Takaisin