NAISILLA VAKUUTTAVA KAUDEN AVAUS

8.10.2018

VaLePan naisten edustusjoukkue otti puhtaan 3-0 (25-19, 25-22,25-23) voiton KaLesta. Tamperelaisjoukkue kaatui Sylväällä sunnuntaina lähes sadan katsojan todistaessa tapahtumaa.

 

VaLePa on harjoitellut tiiviisti koko kesän, Mikko Innan huolehtiessa fysiikasta ja Teemu Ryyppän totutusti lajin saloista. Tehty työ näkyy tyttöjen otteissa ja myös pelaajarosteriinsa vahvistuksia saanut joukkue on selvästi iskukykyisempi kuin viime kaudella. Yleispelaajina sunnuntaina onnistuivat Teija Vuorenmaa ja Johanna Pekkarinen, jotka ohittivat KaLen torjunnan kerta toisensa jälkeen.

 

-Johannan syöttövuoro ekan erän alkuun antoi hyvän etumatkan, lisäksi teimme kaiken kaikkiaan vähemmän virheitä kuin vastustaja. Se takasi voiton tänään, kommentoi Ryyppä pelin jälkeen.

 

Naisten 2-sarja etenee tällä kaudella niin, että ennen joulua pelataan alkulohkoissa kaksinkertainen sarja. Siinä VaLePalla on tavoitteena olla kahden parhaan joukossa, koska silloin aukeavat portit ylempään jatkosarjaan. Tätä tavoitetta kohti seuraava vaihe on ensi sunnuntaina pelattava vieraspeli Vampulan Urheilijoita vastaan Huittisissa.

Vapautunut tuuletus avausvoiton jälkeen, KaLe antautui lopulta suoraan 3-0

 

Pekkarinen oli hankala pysäytettävä laitahyökkäyksissään.

Pitkät VaLePan torjujat aiheuttivat vastustajan hyökkääjille pään vaivaa.

Takaisin