VaLePa Kausarihaaste 2019-2020

OTA OSAA KAMPANJAAN NYT!

VaLePa:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat VaLePa sekä kausikortin tilaaja.

VaLePa järjestää 2019-2020 kaudella kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään numeroimattomia kausikortteja VaLePan miesten mestaruusliiga kauden 2019-2020 kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 79 €. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1000 sitovaa kausikorttivarausta. Runkosarjan otteluista Tampereella pelataan max. 5 kpl.

Asiakkaan ilmoittautuessa VaLePa Kausarihaaste 2019-2020 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

  1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 1000 kausikorttivarausta. VaLePa:lla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
  2. Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan VaLePa:n verkkosivuilla www.valepa.fi  tai sähköpostitse toimisto@valepa.fi. Ilmoituksen tulee sisältää nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja.
  3. Kampanja-aika. Kampanja käynnistyy 1.4.2019. VaLePa:lla on oikeus määritellä kampanjan päättymispäivä.
  4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. VaLePa ilmoittaa kampanjan toteutumisesta VaLePa:n nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
  5. Kampanjaan sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen numeroimattoman kausikortin hintaan 79 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
  6. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa VaLePa lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.
  7. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä maksukorteilla. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä VaLePa:n toimistoon.
  8. Kausikorttien toimitus. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan VaLePa:n toimistolta tai sovitusti postitse.
  9. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa VaLePa:n runkosarjan kotiotteluissa kaudella 2019-2020.

Tarkemmat tiedustelut: toimisto@valepa.fi

TILAA KAUSIKORTTI