Sunnuntaina välierissä sarjan mielenkiintoisin joukkue, Savo Volley

Kevään lentopallohuipennus lähestyy. VaLePalla on ilo saada vastaansa Mestaruusliigan mielenkiintoisin joukkue. VaLePan oma kasvatti Olli-Pekka Lelu Ojansivu herättää aina suuria tunteita. Nuori passarikomeetta Fedor Ivanov muistaa vahvalla itseluottamuksella tuulettaa onnistumisia, ja onhan niitä tullut. Vieremän oma poika, entinen maajoukkuekapteeni Antti Siltala on myös Savo Volleyn taustajoukoissa ja siksi hänellä on tavallista enemmän panosta pelissä. Keskimiehet Jukka Lehtonen ja Aleksi Kaatrasalo ovat liigan eliittiä. Kovakätiset yleispelaajat Miro Määttänen ja Andrus Raadik takovat palloa verkolta ja kutospaikalta. Takakentän väkkärä Taichi Kawaguchi hoitelee vastaanotot ja puolustukset. Katsomoon on tulossa myös savolaisia faneja, joten tunnelma on taattu.

VaLePa Sastamala Tampereen on syytä kiittää Kokkolan Tiikereitä huippupeleistä. Tiikerit valmisti pukkipaidat hienosti välieriin. Onnistumisten myötä peli vapautui, nähtiin tuuletuksia ja peli-iloa. Passari Mikko Eskon ja hakkuri Urpo Sivulan hyökkäysakseli toimii erinomaisesti. Tommi Siirilä nappasi Tiikereitä vastaan 20 torjuntaa ja teki myös tuhojaan hyökkäyksessä. Libero Alan Domingos on monin tavoin syttynyt pudotuspeleihin. Markus Kaurto on erinomainen hyökkäyksissä. Niko Suihkonen ja Erik Sundberg ovat myös löytäneet hyvän pelirytmin niin vastaanotossa kuin hyökkäyksissä, 

Molemmilla joukkueilla on myös hyvät vaihtoehdot penkillä. Hakkuriosastolla ovat Savo Volleyn hakkuri Eetu Hänninen ja VaLePan pomppuihme Arvis Greene valmiina kääntämään pelin kulkua. Keskimiesosastolla Severi Savonsalmi ja Mikko Karjarinta ovat pitkiä, osaavia pelimiehiä. Myös Aaro Nikula voi hyvin nousta isoon rooliin pelien edetessä. Olli Kunnari oli tärkeä puolivälierien toisessa ottelussa Kokkolassa. Kunnarin mukaan tulolla oli iso merkitys tuohon otteluvoittoon. Tämä on mahdollista myös välierissä. 

Toinen ottelupari välierissä on Hurrikaani ja Etta. Heidän sarjansa alkaa Loimaalla 16.3 ja heti perään toinen ottelu Loimaalla 17.3.