Naisten joukkueella kauden tärkein peli, B-pojat 2-sarjassa

Naisten 2-sarjan sarjajärjestys muuttuu ensi kaudelle, sillä sarja jaetaan heti ylempään ja alempaan lohkoon. Vain ylemmästä lohkosta on mahdollista tavoitella nousua 1-sarjaan. Joukkue pelaa kaksiosaisen ottelusarjan Savonlinnan Ajoa vastaan, lauantaina Savonlinnassa ja sunnuntaina Sastamalassa. Voittaja varmistaa paikan ylemmässä lohkossa ja pelit päättyvät tähän. Häviäjä jatkaa vielä karsintoja pääsystä ylempään lohkoon. Nyt on yleisön kannustus tärkeää. Ottelu alkaa sopivasti klo 14, joten siitä ehtii vielä hyvin Vexve Areenalle. 

VaLePa N – Savonlinnan Ajo su 17.3. klo 14.00 Sylvään koulu, vapaa pääsy

Miesten 2-sarjaa lauantaina

Lämmittelynä sunnuntain peleille kannattaa lauantaina mennä seuraamaan VaLePan nuorten miesten 2-sarjan peliä Sylväälle. Joukkuetta valmentaa Harri Lehtimäki, joka on tehnyt hienoa työtä joukkueen kehittämisessä. B-ikäiset nuoret pelurit ovat menneet teknisesti, taktisesti ja fyysisesti kovasti eteenpäin kauden aikana. Tähänkin peliin on vapaa pääsy, lisäksi otteluisäntä Isännöinti Kari Kaaja hoitaa kahvitarjoilun kaikille katsojille.

VaLePa M2 – Korian Ponsi la 16.3. klo 16.00 Sylvään koulu, vapaa pääsy. Otteluisäntä Isännöinti Kari Kaaja