Lentopallolegendat Vexve Areenalla sunnuntaina

Suomen lentopallomaajoukkue saavutti sensaatiomaisesti neljännen sijan Moskovan EM-kisoissa syyskuussa 2007.  Joukkueeseen kuuluivat mm. Olli Kunnari, Mikko Esko, Urpo Sivula ja Antti Siltala. Lisäksi Jukka Lehtonen ja Olli-Pekka Ojansivu olivat jo kesällä 2007 maajoukkueryhmässä, vaikka eivät vielä kisoihin päässeetkään. Tämä kuusikko on edustanut kisojen jälkeen useita vuosia Suomea hyvällä menestyksellä. Sunnuntaina on Sastamalassa ainutlaatuinen tilaisuus nähdä kaikki nämä suomalaiset lentopallolegendat tositoimissa. 

Lisäksi Suomea ovat edustaneet Tommi Siirilä, Markus Kaurto, Niko Suihkonen, Aleksi Kaatrasalo, Fedor Ivanov ja Severi Savonsalmi. Aaro Nikula ja Mikko Karjarinta ovat maajoukkueessa lähitulevaisuudessa. Maidensa entisiä, nykyisiä tai tulevia maajoukkuepelaajia ovat Taichi Kawaguchi, Andrus Raadik, Arvis Greene, Alan Domingos ja Erik Sundberg.

Harvoin on Sastamalassa mahdollista päästä seuraamaan tällaisten huippupelaajien joukkoa. Nämä ottelut on syytä nähdä. Nyt, jos koskaan kannattaa sonnustautua VaLePa-väreihin ja tulla sunnuntaina kannustamaan pukkipaitoja Vevxe Areenalle. Varsinkin, kun kysymyksessä ovat välierät, joissa ratkaistaan pääsy finaaleihin. Luvassa on kovaa taistelua, sillä vain voitoilla on merkitystä. 

VaLePa Sastamala Tampere – Savo Volley 

1. välierä sunnuntai 17.3. Vexve Areena klo 17.00. Otteluisäntä KR-Airshaft

2. välierä torstai 21.3. Vexve Areena klo 18.30. Otteluisäntä Sastamalan kaupunki