Kolmas puolivälieräottelu sunnuntaina Vexve Areenalla

VaLePan joukkue lähti tostaina Kokkolaan ja on tänään valmiina kohtaamaan Tiikereiden nälkäisen joukkueen. Peli alkaa klo 18.30. Ruutu+ näyttää ottelun, lähetys alkaa klo 18.20. Ottelusarjan kolmas peli pelataan Sastamalassa sunnuntaina. 

VaLePa Sastamala Tampere – Kokkolan Tiikerit su 10.3. klo 17.00 Vexve Areena. Otteluisäntä Telilän Sähkötyö

Tiikerit kävi nappaamassa voiton ensimmäisessä kohtaamisessa. Tiikerit lähti peliin kovalla riskisyötöllä ja onnistui hämmästyttävän hyvin 5 ässää ja vain 4 virhettä. Sunnuntaina pukkipaidat ovat valmiimpia vastaanottamaan kokkolalaisten leijahypäreitä. Samoin yleispelaajien Jiri Hännin ja Nikalas Seppäsen sekä hakkuri Evarts Buividsin hyökkäyssuunnat ovat paremmin selvillä. 

VaLePan keskimiehet Tommi Siirilä ja Markus Kaurto pelasivat erinomaisen pelin keskiviikkona. Samoin Urpo Sivula selvisi hyvin hyökkäystaakastaan. 

Joka tapauksessa kotiyleisön tuki on nyt tarpeen, siis sunnuntaina Vexve Areenalle.