Venäjä-pelin fanikatsomo Sastamalan Ford Storessa

Ford Store Levoranta Sastamala kohtaa CEV Cupin toisessa puolivälieräottelussa keskiviikkona 13. helmikuuta Kuzbass Kemerovon. Iloisena yllätyksenä ottelu televisioidaan ja Sastamalan Levorannassa, Suomen suurimmassa Ford Storessa peliä pääsee seuraamaan suurelta ruudulta. Tule mukaan kannustamaan poikia!

Levorannassa on keskiviikon pelin ajan myynnissä VaLePan play off -kausikortteja ja fanituotteita sekä pientä tarjoilua. Lähetys alkaa 13:50 Suomen aikaa ja pelipallo nousee ilmaan keskiviikkona klo 14.


Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran tammikuun lopussa Tampereen Kaupissa. Korkeatasoisessa pelissä Kemerovo oli tyly vieras vieden pelin kolmessa erässä. Kaupissa koeteltiin katsomon ääriä, kun peliä seurasi paikan päällä lähes 2500 katsojaa. Vaikka Kemerovon joukkue olikin selkeä ennakkosuosikki, pelasivat pukkipaidat hienon ottelun kotiyleisön kannustaessa täysin palkein.

Joukkue lähti matkaan kohti Siperiaa maanantaina varhain aamulla. 4500 kilometrin matka siirtää kelloja viiden tunnin verran eteenpäin. Määränpäähän pelaajat saapuvat maanantaina illalla. Pakkanen on Kemerovossa asettunut maantiede huomioiden kohtuulliseen lukemaan, päivän ylin lämpötila on 15 pakkasasteen tuntumassa.

VaLePa pelaa toista kautta Euroopan-pelejä Ford Store Levoranta Sastamalan nimellä. Levoranta on ollut seuran tukijana pitkään ja huippu-urheilun lisäksi on vahvasti mukana myös junnulentiksen kumppanina.