Pappa Junior Games viikonloppuna, muistorahastosta voi hakea tukea liikuntaharrastukseen

II Pappa Junior Games viikonloppuna Vexve Areenalla

Pappa Junior Games nimeä kantava C- ja D-ikäisten lentopalloturnaus on saanut alkunsa kunnioitetun lentopallovalmentajan ja -toimijan Sauli Vainionmäen mukaan. ”Pappa” valmensi viime vuosinaan erityisesti juuri 14–11-vuotiaita lentopallojunioreita ja siitä johtuen turnauksen ikäluokat ovat myös nämä. Turnaus järjestetään 5.-6.1 nyt toisen kerran ja tarkoitus on vakiinnuttaa turnaus joka vuotiseksi. Turnauksen järjestää Sauli ”Pappa” Vainionmäen muistorahasto yhdessä Junnuvalepan kanssa. Turnaus pelataan kolmella kentällä Vexve Areenalla.

Turnaus on kasvanut viime vuodesta ja kolme neljästä sarjasta on täynnä. Lauantaina 5. tammikuuta kisaavat C-ikäiset ja sunnuntaina 6.tammikuuta vastaavasti D-ikäluokka. Viikonlopun aikana turnauksessa pelataan kaiken kaikkiaan 54 ottelua. Turnauksessa on edustettuna useat lähialueen seurat kuten Lempäälän Kisa, Ylöjärven ryhti, Ylöjärven pallo ja Rantaperkiön isku. Myös Euran Raiku, Raision Loimu ja Säkylän Urheilijat ovat mukana. D-ikäluokassa pelaa myös Kristiinan Vesa, LP Kangasala ja Vaasan kiisto. VaLePan joukkueita turnauksessa on kaikkiaan 6 kappaletta, joten oman seuran edustus on myös vahvalla pohjalla. Molempien päivien pelit alkavat klo 10 ja päättyvät myöhemmin iltapäivällä. Kahvio palvelee molempina päivinä niin yleisöä kuin myös pelaajia.

Pappan muistorahastosta voi hakea tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen 

Turnauksen tuotto menee suoraan Pappan muistorahastoon. Useat Sastamalan yritykset ovat myös lähteneet mukaan turnaukseen ja lahjoittaneet muun muassa arpajaispalkintoja. Pappan muistorahasto on perustettu erityisesti auttamaan vähävaraisia lapsia ja nuoria heidän liikuntaharrastuksessaan. Sauli ”Pappa” Vainionmäen muistorahastosta voi hakea tukea liikuntaharrastukseen. Muistorahastoa hallinnoivat Kari Kaaja, Arto Satonen ja Mauri Tuominen. Yhteydenotot ja hakemukset liikuntaharrastauksen tukemisesta käsitellään luottamuksellisesti eikä tuen saajia julkisteta. Edellä mainittujen lisäksi yhteyttä voi ottaa myös Pappan siskoon Minna Sirkiään.

Kari Kaaja  kari.kaaja@isannointikaaja.fi  0500830881
Arto Satonen  arto.satonen@eduskunta.fi  0505113110
Mauri Tuominen  mauri.tuominen@outlook.com  0453162774
Minna Sirkiä  minna.sirkia@hotmail.com 0503580002