Tänään Kisa sunnuntaina Loimu

Tänään VaLePa ottelee Suomen Cupia Lempäälän Kisaa vastaan Hakkarin palloiluhallissa klo 19.00. Jos et pääse paikalle, peliä voi seurata Lempäälän-Vesilahden Sanomien livestriiminä .

Sunnuntaina otellaan taas Mestaruusliigaa. Kauppi Sports Centerin uljaaseen palloiluhalliin vastustajaksi asettuu Suomen vanhin liigaseura Raision Loimu, peräti 41 kautta liigassa. Fanibussit lähtevät Vammalan linja-autoasemalta klo 17.00.

VaLePa Sastamala Tampere – Raision Loimu sunnuntaina 4.11. klo 19.00 Kauppi Sports Center.

Otteluisäntänä alansa kokenut osaaja ja VaLePan pitkäaikainen pääyhteistyökumppani ThermiSol

ThermiSol Oy on vuonna 1962 perustettu, EPS-eristeiden valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. ThermiSol Oy toimii maanlaajuisesti kahdella tehtaallaan Sastamalassa ja Rovaniemellä.

Tuotevalikoimaan kuuluvat EPS-eristeiden lisäksi EPS-elementit ja EPS-teollisuustuotteet. ThermiSol on oman alansa markkinajohtaja, sen päätoimipaikka on Sastamalassa ja se työllistää 65 eristealan ammattilaista.

Laatutietoiset rakentajat luottavat ThermiSolin eristeisiin. Routa-levyillä on testatusti paras jäädytys-sulatus-kestävyys. Tehokas ja painumaton lattiaeristys puolestaan säästää lämmityskuluissa. Mitä ikinä eristätkin, paksukaan kerros ThermiSol-eristettä ei painu, vety tai homehdu.

THERMISOL-halli on järkevä paketti koneyrittäjälle. Nopea pystyttää, energiatehokas, tuttu ja turvallinen KOTIMAINEN ratkaisu. KOTIMAISUUS. KOVA ELEMENTTI.

Kun tarvitset järkevän ratkaisun kylpyhuoneeseen, JACKOBOARD® on vastaus. Se eristää kosteutta sekä lämpöä ja on sellaisenaan valmis alusta laatoitukselle. Välttääksesi kosteus- ja home-ongelmat, käytä kylpyhuoneessasi JACKOBOARD®-märkätilalevyä.

Platina eristää kun määräys kiristää: Järkevin ratkaisu matalaenergiaeristämiseen on ThermiSol Platina. Se toimii 25% tehokkaammin kuin perinteiset ratkaisut.