Suomen Cupia keskiviikkona Vexve Areenalla

Akaa Volley saapuu VaLePan vastustajaksi Suomen Cupin otteluun jo tämän viikon keskiviikkona. Suomen Cupin ottelut pelataan Mestaruusliigapelien ehdoilla ja siksi pelien järjestämisestä joudutaan välillä sopimaan nopeallakin aikataululla. Ottelu on tärkeä, koska cup-systeemin mukaisesti, ottelun voittaja jatkaa seuraavalle kierrokselle.

Akaan joukkue on vahvistunut merkittävästi viime kaudesta. Virolainen valmentaja Olivr Luutsepp on tuonut joukkueen tekemiseen uutta ammattimaista otetta. Akaa Volleyn riveihin on tullut monia kokeneita pelaajavahvistuksia. Mielenkiintoisin tulokas on ehdottomasti Sauli Sinkkonen, joka onnistui erinomaisesti MM-kisoissa. Passari Ville Juntura pelasi jo Saimaa Volleyn riveissä yhdessä hakkuri Joni Mikkosen kanssa. Tuo kokemus näkyy pelissä nopeina passitempoina, joissa molempien osapuolien pitää luottaa yhteiseen rytmiin. Enderwin Herrera pelaa parasta kauttaan pitkään aikaan ja hän tuo aina oman iloisen ilmeensä peliin. Syyskauden yllättäjä joukkueessa on ollut keskimies Panu Pitkänen, joka on päässyt Junturan passeista hyville tehoille. Joukkueella on kaksi liberoa, Sakari Liehu ja Voitto Köykkä. Molemmat ovat esittäneet erinomaisia otteita pelipaikallaan.

VaLePa Sastamala Tampere on viime peleissä vaihdellut aloituskuusikoita. Lempäälässä Arttu Lehtimäki tuli kentälle ja osoitti, että kesän kova harjoittelu on tuottanut tulosta. Aaro Nikula puolestaan käänsi Tampereella Loimu pelin voitoksi. Libero Alan Domingos alkaa täyttää häneen asetettuja odotuksia. Erik Sundberg on myös saanut peliaikaa ja täyttänyt yleispelaajan paikkansa hienosti. Keskiviikkona nähdään, millaisen kuusikon Gacic-Kangaskokko lähettää kentälle.

VaLePa Sastamala Tampere – Akaa Volley keskiviikkona 7.11. klo 18.30 Vexve Areena.