Europelin aattotunnelmat

VaLePan Eurojoukkue Ford Store Levoranta Sastamala stattasi aamulla Janne Prihtin kyydissä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Sieltä lähtee lento Riikan kautta kohti Wieniä. Sen jälkeen on vielä jäljellä bussimatka kohti Zwettlin kaupunkia. Maantiematkaa on 132 km, mutta vuoristoinen tie vaatii oman aikansa. 

Union Reiffeissen Waldviertelin aloituskuusikossa ei ole yhtään itävaltalaispelaajaa. VaLePan valmennuskaksikko on etukäteen tutustunut vastustajaan. Heidän arvionsa Unioin Waldviertelin aloituskuusikosta.

Joukkueen passari on tsekkiläinen Pavel Bartos. Hän pyrkii pitämään passitemmon nopeana. Kreikkalainen Lukasz Szarek sopii nopeajalkaisena hakkurina Bartosin pelityyliin. 

Puolalainen David Siwzyczyk kantaa keskimiehistä suurimman hyökkäysvastuun. Toisena keskitorjujana on englantilainen Andrew Clayton .

Yleispelaajista saksalainen Lars Borneman kantaa suurimman vastaanotto- ja hyökkäysvastuun. Toisena yleispelaajana on brasilialainen Rudinel Boff. Liberona pelaa saksalainen maajoukkuemies Leonhard Tille.

Huomenna ollaan viisaampia vastustajan otteista ja pelaajista. Ottelu Union Reiffeisen Waldfiertel – Ford Store Levoranta Sastamala alkaa huomenna klo 20 Suomen aikaa. Valitettavasti ottelussa ei ole kuvausta eikä sitä voi seurata mistään nettiosoitteesta. 

Iltaharjoituksessa venyteltiin matkaväsymys kintereistä.