Turkkilaisia maajoukkuemiehiä Sastamalaan

Lippuja voi ostaa seat4.me tai VaLePan toimistolta sekä ovelta ennen pelin alkua. Bisnesklubikortilla ja junnuvalepakortilla pääsee Mestarien liigan peleihin, mutta ei tavallisella kausikortilla, numeroidulla kausikortilla tai pukkiklubikortilla.

Ford Store Levoranta SASTAMALA aloittaa Mestarien liigan ensimmäisen kierroksen keskiviikkona. Vastustaja on Istanbul Bûyüksehir Belediyesi Spor Külübü, mutta ehkä tyydymme viralliseen lyhennykseen Istanbul BBSK.

BBSK pelaa turkkilaisin voimin. Joukkueen passari Murat Yenipazar pyrkii pelaamaan nopeaa tempopeliä. Hakkuri Metin Toy on 24-vuotias, mutta silti kokenut pelaaja. Hänellä on hyvä hyppysyöttö ja hän pystyy pelaamaan nopeasta tempopassista. Yleispelaajat Göghan Gokgoz ja Baturalp Burak Gungor ovat samantyylisiä pelaajia. He pystyvät pelaamaan vähillä virheillä, heillä on tasapainoinen vastaanotto ja molemmat ovat hyviä kutospaikan hyökkääjiä. Erityisesti Gungorilla on vahva aloitussyöttö. He kaikki ovat Turkin maajoukkuemiehiä, joukkueen 12 pelaajasta 10 on pelannut Turkin maajoukkueessa.

FSL:n valmentaja Radovan Gacic on tarkasti tutkinut BBSKn pelivideoita. – Joukkueen vahvuus on, että he ovat pitkään pelanneet yhdessä. Turkki pääsi suoraan EM-kisoihin, mutta ei pelannut MM-kisoissa. Siksi joukkue on saanut yhdessä valmistautua tulevaan kauteen jo elokuun alusta. He ovat rauhassa hioneet torjunta- ja puolustuspeliä. Heitä vastaan aloitussyöttö on tärkeä ja pitää välttää turhia virheitä, arvioi Gacic tulevaa peliä. – Kolmas sija Turkin kovassa liigassa kertoo paljon joukkueen tasosta, päättää Gacic.

Myös Ford Store Levorannan joukkueessa on vahva maajoukkue-edustus. Keskimiehet Daniel Jensen Van Doorn on Kanadan ja Markus Kaurto sekä Tommi Siirilä Suomen maajoukkueen vakiokalustoa. Kolmikosta löytyy sekä torjunta- että hyökkäysvoimaa.

Yleispelaajaosasto on myös vahvasti maajoukkuemiesten hallussa. Niko Suihkonen ja Urpo Sivula palasivat juuri MM-kisoista. Erik Sundberg on Ruotsin maajoukkueen kapteeni ja Olli Kunnari olisi hyvin mahtunut maajoukkueeseen.

Pelin rakentelusta vastaa kokenut kaksikko, brasilialainen Alan Domingos nostelee palloja peliin takakentällä ja Mikko Esko jakelee passeja hyökkääjille. Pomppihme Arvis Greene on hakkurina varsinainen pelote vastustajalle.