Tommi Siirilä VaLePaan

VaLePa Sastamala Tampere saa kovan luokan vahvistuksen, kun 25-vuotias keskitorjuja Tommi Siirilä liittyy pukkipaitojen joukkoon. Nuoresta iästä huolimatta Siirilä on maajoukkueen vakiokalustoa, tilillä on yli 100 maaottelua. Viime kesänä hän oli Kultaisen Eurooppa liigan ylivoimaisesti paras torjuja 28 torjuntaa 6 pelissä, peräti 1,08 torjuntaa erää kohti.

Alajärveläinen Siirilä pelasi Kuortaneen valmennuskeskuksen jälkeen ensimmäisen liigapelinsä Kokkolan Tiikereissä. Suomessa Tommi on ehtinyt voittaa kaksi Suomen mestaruutta ja Suomen cupia. 2016 syksyllä hän siirtyi Ranskaan Ajaccioon, jossa heti syksyllä napsahti Ranskan Super Cupin mestaruus. Viime kausi vierähti italialaisessa huippuseurassa Sir Volley Perugiassa. Perugia pelasi keväällä Mestarien liigan finaalissa. Tommi pääsi harjoittelemaan yhdessä maailman huippupelaajien kanssa.

Tulevalla kaudella 203 cm pitkä Siirilä haluaa tehdä lopullisen läpimurron maailman huippukeskareiden joukkoon. VaLePa ja ennen kaikkea Ford Store Levoranta SASTAMALA tarjoaa erinomaisen näyteikkunan. FSLS:n ensimmäisen kierroksen ottelu Istanbul BBSK:a vastaan on heti LaolaTv:n Match of The Week. Paikalle tulee LaolaTv:n huippukommentaattori James Field.

– VaLePa on perinteinen seura, jossa organisaatio on kunnossa. Harjoittelu- ja peliolosuhteet ovat erinomaiset. Joukkueella on vahva pelaajamateriaali ja innostunut, osaava valmentaja. Odotan innolla tulevia pelejä Mestaruusliigassa, mutta ennen kaikkea pelaaminen Mestarien liigassa on hieno mahdollisuus. VaLePa on ehdottomasti paras vaihtoehto Suomessa, perustelee Siirilä valintaansa.

– Tommi tuo joukkueeseen kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä. Pelejä on paljon ja tarvitaan laajaa pelaajamateriaalia. MM-kisat ovat osoittaneet huippujen kovan tason ja valmentaja Gacicilla pitää olla käytössä erilaisia vaihtoehtoja. Lähdemme toiveikkaana tulevaan sarjaan, iloitsee toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie.

Tommi Siirilä on mukana joukkueen ensimmäisessä kotipelissä Oulun Ettaa vastaan 7.10. klo 17.00 Vexve Areenalla.

VaLePa tiedotus Mauri Esko