Valepalaiset luottavaisina uuteen kauteen

Tänään järjestetty tiedotustilaisuus keräsi mukavasti valepafaneja Levorannan Autoliikkeeseen. Ilkka Nykäsen johdolla puitiin Mestarien liigan alkupelejä ja kuultiin pelaajien tunnelmia ennen kauden alkua. Ensimmäinen Mestarien liigan ottelu on jo 10.10. Vexve Areenalla. Vastaan asettuu Istanbul BBSK, viime kauden sarjakolmonen Turkissa.

VaLePa Sastamala Tampere pelaa runkosarjassa Tampereella Kauppi Sports Centerissä viisi peliä. Näistä ensimmäinen on 13.10. viime kauden finaalin uusinta, kun Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino tuo joukkueensa Kauppiin. Kauppi Sports Centerin Saara Eskola kertoi yleisölle hyvinvointikeskuksen monipuolisesta tarjonnasta. Kauppi Sports Center tarjoaa upeat puitteet VaLePan tasokkaalle ottelutapahtumalle. Ajoreitti Sastamalasta Kauppiin on selkeä. Nokian moottoritieltä Paasikiventielle, tunnelin läpi kohti TAYS:ia.  Kauppiin käännytään samasta risteyksestä, mistä ennen mentiin TAYS:n pääsisäänkäyntiin.

Brassilibero Alanin ja perheen ensikokemukset

Brassilibero Alan kävi jo keväällä puhelinkeskusteluja entisen pelikaverinsa Mikko Eskon kanssa. Hän tuli vakuuttuneeksi, että VaLePa on juuri oikea joukkue hänelle. Vaakakupissa painoi myös vahvasti tieto, että Sastamala on hänelle, vaimolle ja pojalle turvallinen paikka, jossa he viihtyvät. Poika täyttää ensi viikolla puolivuotta. Myönteiset kokemukset ovat vahvistuneet ensimmäisen kolmen viikon aikana.

Arvis Greene haastattelussa

VaLePan hakkurihankinta Arvis Greene saapui vasta lauantaina Suomeen, joten ensi kokemukset ovat vielä vähäiset. Arvis oli kuitenkin jo ihastunut sastamalalaiseen luontoon, vesistöön ja metsiin. VaLePassa pelanneiden Matthew Pollockin ja Tommy Carmodyn myönteiset lausunnot VaLePasta vakuuttivat hänet.

Kolmatta metriä pitkät Aaro Nikula ja Mikko Karjarinta ovat määrätietoisia nuoria miehiä. Molemmille tavoitteet ovat selvät; paikka liigajoukkueen kuusikossa, maajoukkue ja ammattilaisura. Nämä tähtäimessä he ovat halunneet tulla VaLePaan kehittymään.

Levorannan Autoliikkeen Aulis Ylönen

VaLePan tuore kapteeni Olli Kunnari on tyytyväinen valmentaja Radovan Gacicin keskustelevaan, mutta vaativaan valmennustyyliin. Kauteeen valmistautumista haittaa, että niin moni pelaaja on poissa joukkueesta MM-kisojen vuoksi.

Levorannan Autoliikkeen Aulis Ylönen käytti yhteistyökumppanin puheenvuoron. Yritys on monessa mukana paikkakunnan urheilu- ja kulttuurielämässä. Hän kertoi, että Levorannan Autoliikkeen erinomainen myyntimenestys on edesauttanut Fordin halua jatkaa edelleen Mestarien liigan pääyhteistyökumppanina.  Levorannan Autoliike on pitkään toiminut VaLePan pääyhteistyökumppanina. Tilaisuudessa paljastettiin Olli Kunnarin ja Arvi Greenen tulevan kauden ajopelit, Ford Fiestat.

Kuvassa vasemmalta: Ilkka Nykänen, Erik Sundberg, Mikko Karjarinta, Aaro Nikula, Arttu Lehtimäki, Rami Rekomaa, Alan Barbosa Domingos, Olli Kunnari, Janne Kangaskokko, Arvis Greene

Yleisön joukossa oli joukko innokkaita valepafaneja sonnustautuneena Suomi-paitaan, jonka rinnassa komeili Suomen lipun rinnalla pukkilogo. Marjo ja Jorma Tahvanaisen seurueessa lähtee tiistaiaamuna parikymmentä sastamalalaista kohti Varnaa.

VaLePa tiedotus Mauri
Kuvat Hannu Moilanen