Historiaa VaLePan 40-vuotisjuhliin

Kuvassa seuran ensimmäinen puheenjohtaja Veijo Lyytikäinen (oik.) ja varapuheenjohtaja Ismo Mäkelä (vas.) Kuva: Markku Mäsi Mäkinen

VaLePa nostalgiaa

6.12.1978 joukko viisaita miehiä kokoontui KOP:n kokoustiloihin ja Vammalan Lentopallo ry näki päivänvalon. 5.12.2018 vietämme 40-vuotisjuhlia Vexve Areenan tiloissa. Sitä odotellessa ja myös juhlassa haluamme muistella seuran kunniakasta historia. Koska ei oo mua, on vaan me, tehdään tämäkin yhdessä.

Teillä on varmaan kotona vanhoja VaLePa-kuvia, lehtileikkeitä, esitteitä, otteluohjelmia, vanhoja VaLePa-asusteita tai ihan mitä vaan historiallista VaLePa-materiaalia. Toiveena on, että voisitte ottaa aarteistanne kuvia ja lähetätte ne sitten liitteenä osoitteeseen toimisto@valepa.fi. Sähköisesti kaikkien on helpompi tarkastella niitä, koska kenenkään leikekirjoja, kuvia yms. ei voi asettaa kaiken kansan katseltavaksi. Jos teillä on vanhaa VaLePa materiaalia, mutta vaikeuksia saada niitä sähköiseen muotoon, ottakaa yhtyettä minuun. Katsotaan yhdessä, mitä voidaan tehdä.

Vanhoja asusteita ja esineitä olisi hienoa saada juhlan yhteydessä olevaan historialliseen näyttelyyn.

Mauri Esko
mauri.esko@valepa.fi
0500929064