Olli Kunnari ja Ville Heiskanen taituroivat Kaalisaaressa

Sastamalassa biitsiä keskiviikosta sunnuntaihin

Nyt lentopallon ystäviä hellitään lämpimien ilmojen lisäksi hienolla beach volley-tapahtumalla. Keskiviikkona 10.30-18.00 ja torstaina 10.00-17.00 ottelevat nuoret sarjassa U16 SM osakilpailussa Vinkissä ja Kaalisaaressa. Turnaus on houkutellut paikalla runsaasti nuoria lahjakkuuksia, hiekalla nähdään peräti 45 paria.

Perjantai-illasta alkaen ottelevat aikuiset Kaalisaaressa SM-osakilpailussa. Naispareja on 20 ja miehissä kampailee 18 paria. Olli Kunnari ja Ville Heiskanen muodostavat erittäin mielenkiintoisen joukkueen. Molemmat tunnetaan älykkäinä lentopallotaitureina, joiden kikkavalikoimista löytyy ratkaisu joka lähtöön. Villen otteita VaLePassa saatiin ihailla 2007-2009. Paikallista osaamista tarjoavat myös Tulosen veljekset Juuso ja Joonas.

Pelien lisäksi katsojat voivat nauttia monipuolisesta oheistarjonnasta. Vammalan Seurahuone huolehtii ruokatarjonnasta ja olut yms. myynnistä. VaLePan kioskeista voi ostaa kahvia, pullaa, limsoja jne. VIP-kortti oikeuttaa sisäänpääsyn VIP-alueelle. Kolmen päivän VIP-lippu sisältää ruuat ja 6xhanajuoman. VIP-kortin hinta on 100e ja niitä voi tilata hanna@valepa.fi. Peleihin on vapaa pääsy.

Tarkempia tietoja eri sarjoista, pelaajista ja otteluohjelmista sekä myöhemmin tulokset löydät alla olevista linkeistä.

U16 osakilpailu

Naisten osakilpailu

Miesten osakilpailu