VaLePan kausikorteilla pääsy myös Tampereella pelattaviin peleihin

Miesten Mestaruusliigassa on tulevalla kaudella 9 joukkuetta. Sarja pelataan nelinkertaisena eli kotiotteluita on yhteensä 16. VaLePa pelaa runkosarjassa  Sastamalassa Vexve Areenalla 11 kotiottelua ja Tampereella 5 ottelua. Pelipaikka Tampereella on vielä avoin, vaihtoehtoja on useita. Tulevan kauden kausikorttikampanjakorteilla ja numeroiduilla istumapaikkakausikorteilla pääsee myös Tampereella pelattaviin VaLePan kotiotteluihin. Numeroidun kausikortin haltijalla on oma numeroitu paikka myös Tampereella pelattavissa peleissä.  Kausikorttikampanjan edullisuus on vetänyt huiman määrän kortteja myyntiin ja tavoite on hyvin lähellä! Vielä ehdit hankkia omasi!
VaLePa järjestää myös bussikuljetuksen Tampereella pelattaviin otteluihin, jotta kaikilla on helppo päästä paikan päälle myös Tampereelle. Välimatkahan on 30-45min, joten bussissa on mukava herätellä fanitunnelmaa.

Asiasta tiedotetaan tarkemmin kauden lähestyessä!