Mestarien liigan avausvastustaja Turkista

Tänään suoritetussa Euroopan Lentopalloliiton, CEV:n, arvonnassa tuli Mestarien liigan ensimmäisen kierroksen vastustajaksi Istanbul BBSK. Seura saavutti viime kaudella Turkin liigassa pronssia voitettuaan ottelusarjassa Galatasarayn.

VaLePan valmentajan Radovan Gacicin mukaan BBSK on pelannut viime kausina turkkilaisten pelaajien voimin ilman ulkomaalaisvahvistuksia, mutta seuran tulevan kauden pelaajista ei vielä ole tietoa.

Ensimmäinen osaottelu pelataan näillä näkymin 10.10. ja toinen osa Turkissa 16. tai 17.10.

Mestarien liigan järjestelmä on viime kaudesta muuttunut. Etukäteen kovimmat 18 joukkuetta ovat päässeet suoraan lohkovaiheeseen. Mestarien liigan ensimmäiselle kierrokselle osallistuu 16 joukkuetta. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen kaksi näistä etenee lohkovaiheeseen.