A-POJAT SM-PRONSSIA

VaLePan A-pojat kilvoittelivat viikonloppuna Suomen mestaruudesta Siilinjärvellä. Joukkue selvitti hienosti tiensä neljän joukkoon. Välieräpelissä vastaan asettui kova Salon Viesti, niin kova, että Viesti vei lopulta Suomen mestaruuden. Ensimmäisessä erässä Peijoonit pitivät Viestiä tiukoilla ja VaLePa taipui vasta jatkopisteillä 28-26, toinen erä meni selvemmin Viestille. A-pojat osoittivat pelimiesten asennetta aamun tappion jälkeen ja ottivat kerrassaan upean voiton Napasta lukemin 2-0 (25-22, 25-16). Valmennuksen tekemät kokoonpanomuutokset onnistuivat hienosti ja peli-ilmekin oli mitalipelin arvoinen.

VaLePan SM-pronssimitalistit 2018: Olli Saarenmaa, Niko Suihkonen, Juuso Tulonen, Tatu Vuorenmaa, Joonas Tulonen, Paavo Kaski, Risto Ruohola, Teemu Piilola, Jarno Koivuniemi, Antti Impola. Valmentaja Timo Mäkelä, joukkueenjohtaja aina aurinkoinen Kai Koivuniemi.

Onnittelut koko joukkueelle hienosta suorituksesta.