VaLePan ja Hurrikaanin finaalisarja alkaa tänään klo 18.15

Huom! Illan finaali alkaa 18.15!

Osassa ennakkomyynnin lipuissa on harmillisesti ollut väärä alkamisaika.
Ovet avautuvat klo 16.45. Kannattaa tulla ajoissa paikalle. 300 ensimmäiselle katsojalle on jaossa Vanttilan Muovin taattua laatua, uunituore VaLePan faniämpäri pelaajien nimmareilla! Tule varaamaan omasi, saadaan halliin kunnon finaalitunnelma, sillä loimaalaisiakin on tulossa paikalle sankoin joukoin.
Klo 17.00 Fireballz aloittaa musisoinnin Pub VaLePassa (ravintola Wareliuksen tiloissa). Tule virittäytymään pelin tunnelmaan!
Klo 18.15 Suomen kaksi parasta lentopallojoukkuetta VaLePa Sastamala ja Hurrikaani Loimaa aloittavat kauden 2017-2018 finaalisarjan. Suomen mestariksi kruunataan joukkue, joka ensimmäisenä ottelusarjassa voittaa neljä peliä.
VaLePa tiedotus Mauri