Tule kokemaan ainutlaatuinen finaalitunnelma

Sunnuntaina 3. finaali Vexve Areenalla
VaLePa esitti Loimaalla kauden parastaan nimenomaan joukkueena. Oli ilo seurata joukkueen keskittynyttä yhteistyötä. Koska myös Hurrikaani pelasi hyvän pelin, yleisölle tarjottiin huippulentopalloa. On hienoa kokea päällä kaikki pelin nyanssit. Pelaajat taistelevat viimeiseen asti, armoa ei pyydetä eikä anneta. Varaa hyvä paikkasi ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtuma/valepa/valepa-hurrikaani-3-finaali-2018. Lipun voi ostaa myös ovelta ennen peliä. Numeroituja paikkoja on vielä vapaana ja lisäkatsomoista löytyy myös hyviä katsomopaikkoja. Tule mukaan luomaan finaalitunnelmaa. TV2 ei lähetä tätä peliä, koska samaan aikaan pelataan naisten ratkaiseva finaali.
VaLePa on koonnut tälle kaudelle todella tasokkaan joukkueen. Tällaista voimaa ja taitoa ei usein ole tarjolla. Nyt, jos koskaan, kannattaa tulla Vexve Areenan hornankattilaan kokemaan elämyksiä.
 
VaLePa Sastamala – Hurrikaani Loimaa Vexve Areena su 15.4. klo 17.15. Otteluisäntinä Elintarviketukku Rikainen ja Telilän Sähkötyö.

Elintarviketukku Rikainen on suurtalouskeittiöiden nopeaan ja joustavaan palveluun erikoistunut yritys Pirkkalasta. Rikainen toimittaa edullisten ja laadukkaiden tuoretuotteiden lisäksi kattavan
valikoiman pirkanmaalaista lähiruokaa sekä tuhansia erilaisia herkkuja maailmalta. Tuotevalikoimaan kuuluu myös keittiöllä tarvittavat pesuaineet, pakkaustarvikkeet ja kertakäyttöastiat, siis kaikki mitä ammattikeittiössäsi tarvitset! Elintarviketukku Rikaisen toimialue käsittää Loimaan ja Sastamalan lisäksi koko Etelä- ja Länsi-Suomen. Keittiöalan ammattilainen, Ota rohkeasti yhteyttä puhelinmyyntiimme, iskemme niin, ettet pysty torjumaan! Parasta Palvelua Pirkkalasta tarjoaa Elintarviketukku Rikainen, katso lisää www.rikainen.com 

Telilän Sähkötyö Oy:n palveluihin kuuluvat sähköurakointi ja sähkötyöt, suunnittelupalvelut, kunnossapitosopimukset sekä aurinkosähköjärjestelmät. Palvelemme julkista sektoria, yritys- ja teollisuusasiakkaita sekä kotitalouksia Sastamalasta 100 km säteelle sekä muualle Pirkanmaalle ja Satakuntaan aina pohjoista Suomea myöden.

Olemme luotettava kumppani kaikenkokoisiin saneeraus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Perehdymme tarkkaan asiakkaidemme tarpeisiin sekä kohteen asettamiin vaatimuksiin ja teemme sähkötyöt vastuullisesti niin laatukriteereitä kuin aikatauluja noudattaen. Lopuksi tarkistamme, testaamme ja viimeistelemme työmme jäljen. Laadukasta ja kattavaa sähköurakointia Sastamalassa, Pirkanmaalla ja Satakunnassa www.telila.fi.