Lippupaketteja finaaleihin ja ennakkotunnelmia

Kutkuttavat finaalit VaLePa – Hurrikaani käynnistyvät tiistaina 10.4. klo 18.15. Varaa oma hyvä paikkasi ja liput ennakkoon alla olevista paketeista. Jos pakettiratkaisu ei tunnu omalta voi liput ostaa ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtuma/valepa/valepa-hurrikaani-1-finaali-2018  tai VaLePan toimistolta. Heidi on paikalla joka päivä klo 9-13.

VaLePalla on kaksi varmaa kotiottelua Vexve Areenalla, tiistaina 10.4. ja sunnuntaina 15.4. Nyt on mahdollisuus ostaa Bisnesklubin finaalipaketti tai pelkkä finaalipaketti yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai vain kavereiden kesken.

Bisnesklubin finaalipaketti Vexve Areenalle

5 hengen finaalipaketti 430 euroa
10 hengen finaalipaketti 800 euroa

Paketin sisältö:

– Bisnesklubin ovet avautuvat tunti ennen pelin alkua. Seisovassa pöydässä on katettuna Tyrvään pappilan loihtimat paikalliset ja ajankohtaiset herkut. Tarjolla on Herkkujuustolan, Kalaneuvoksen ja Heinon leipomon tuotteita. Oman pikantin lisänsä tuo Bache Benen viinitasting. Valmentaja tulee kertomaan ottelun ennakkotunnelmat.

– Pääsyliput kuuluvat pakettiin ja hyvät istumapaikat pääkatsomoa vastapäätä olevasta lisäkatsomosta. Jos pääkatsomo tuntuu tutummalta paikalta, voidaan istumapaikat varata myös sieltä.

– Pitkällä erätauolla kahvitarjoilu.

Lippupaketti

10 hengen lippupaketti 250 euroa

– Lippupakettiin sisältyvät ennalta varatut istumapaikat

Sitovat varaukset hanna@valepa.fi tai mauri.esko@valepa.fi 10.4. peliin viimeistään 6.4. klo 15.00 mennessä ja 15.4. peliin 12.4. klo 15.00 mennessä. 

Kuvan jälkeen tulevan finaalin ennakkotunnelmia

Vexve Areenan finaaliareena

Tutut finaalijoukkueet vastakkain

2010-luvulla lentopallovaltikka on ollut vahvasti Länsi-Suomessa. Sama tahti jatkuu tänäkin keväänä. Viime kauden finalistit VaLePa Sastamala ja Hurrikaani Loimaa tavoittelevat mestaruutta myös tänä keväänä. Finaalipaikalla VaLePa on varmistanut kahdeksannen peräkkäisen mitalin ja Hurrikaani seitsemännen. Tämä on VaLePan kuudes finaalipaikka ja Hurrikaanin viides.

Lentopallon Mestaruusliiga saa arvoisensa päätöksen, kun nämä kaksi suomalaista huippujoukkuetta kohtaavat toisensa. Loistavien joukkueiden ja pelaajien kohtaamisen kruunaavat Sastamalan ja Loimaan mahtavat fanit. Matka ei ole esteenä kotijoukkueen kannattamiselle myös vieraspeleissä. Suomen mestaruuden saavuttaa joukkue, joka ensimmäiseksi voittaa neljä ottelua.

Vantaa Ducks pisti VaLePan tiukoille hienolla pelillä välieräsarjassa. Se oli hyvä ja vahvistava kokemus, joukkue pystyi kovan paineen alla hallitsemaan pelinsä. Välierissä Lakkapäätä vastaan pukkipaidat pelasivat rennosti ja varmasti. Joukkueen runkopelaajat Mikko Esko, Olli Kunnari ja Urpo Sivula ovat näyttäneet vahvuutensa ratkaisevilla hetkillä tärkeissä peleissä. Erik Sundberg hyökkää ulottuvana pelaajan omista korkeuksistaan ja on saanut kehittyä vastustajien pommituksessa varmaksi vastaanottajaksi. Vastaanoton ja puolustuspelaamisen kruunaa libero Florian Ringseis. Markus Kaurton ilmavat keskihyökkäykset ovat herättäneet ihastusta koko kauden ja Tommy Carmody on 208-senttisenä aikamoinen mörkö verkolla. Molemmat ovat myös tehokkaita leijasyötön lähettäjiä.

Hurrikaani on kevään pudotuspeleissä noussut kovaan vireeseen. Serbian maajoukkuepassari Maksim Buculjevic löytää hyvin kuumat hyökkääjät. Antti Ropponen on pudotuspeleissä noussut omalle tehokkaalle tasolleen. Max Staples on arvokas pelaaja valmentaja Lauri Rantaselle, koska hän pärjää mainiosti hakkurina ja yleispelaajana. Jesse Mäntylä on edelleen nopea ja taitava takakentän taistelija. Keskimies Dmitry Shestak pakkasi laukkunsa kesken pudotuspelien. Se ei heikentänyt joukkueen pelaamista, päinvastoin, joukkueen yhteishenki on lujittunut. Karri Kutinlahti on ottanut hänen paikkansa ja toisena keskimiehenä pelaa kovakätinen Matti Oivanen, joka on kunnostautunut pudotuspelien parhaana torjujana.

Otteluohjelma

10.4. VaLePa – Hurrikaani klo 18.15

12.4. Hurrikaani – VaLePa

15.4. VaLePa – Hurrikaani klo 17.15

17.4. Hurrikaani – VaLePa

20.4. VaLePa – Hurrikaani (tarvittaessa)

23.4. Hurrikaani – VaLePa (tarvittaessa)

25.4. VaLePa – Hurrikaani (tarvittaessa)

 

 

 

 

Terveisin

VaLePa tiedotus
Mauri