Kevään lentopallohuipennus käynnistyy huomenna

Viime kevään finalistit kohtasivat alkukaudesta 8.10. Sastamalassa tv-pelissä . Sen jälkeen pukkipaidat ovat takoneet palloa ympäri Suomea, välillä jopa ympäri Eurooppaa. Nyt on loppusuoran aika, kun finaalipelit alkavat.
Hurrikaani on saanut pelinsä parhaaseen vireeseen kevään pudotuspeleissä. Joukkueen vahva peli koitui savolaisten turmaksi, ensin kaatui LEKA ja välierissä Sampo joutui toteamaan Hurrikaanin kovan kevätkunnon.
Tule kokemaan finaalitunnelma. Varaa ennakkoon hyvä paikkasi joko VaLePan toimistolta Asemakatu 14 tai https://www.seat4.me/tapahtuma/valepa/valepa-hurrikaani-1-finaali-2018
Hyviä paikkoja riittää kaikille, sillä viime kevään tavoin rakennetaan Vexve Areenalle lisäkatsomo pääkatsomoa vastapäätä.
Kannattaa tulla kuitenkin hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi. Yleisön viihtymisestä ennen peliä pitävät huolen Fireballz sekä Pub VaLePan tuotteet klo 17 alkaen.
1. finaali
VaLePa Sastamala – Hurrikaani Loimaa klo 18.15. Otteluisäntänä Sastamalan kaupunki.
Näytteilyitä, rallia, teatteria, biitsivolleytä, kirjoja, markkinoita… Sastamalan kesä on täynnä upeita tapahtumia! Klikkaa itsesi osoitteeseen visitsastamala.fi ja pysyt kartalla siitä, mitä kaupungissa tapahtuu.
UPM Metsä ja Metsäkuljetus Kranni tuovat peliin 20 vierasta.
Tiesitkö, että apu on lähellä, kun metsäsi sitä kaipaa?

UPM Metsä tarjoaa sinulle kattavat puunkorjuu- ja metsänhoitotyöt metsänkierron kaikkiin vaiheisiin. Autamme sinua huolehtimaan metsäomaisuutesi tuotosta ja hyvinvoinnista. Mukana laadukkaita metsätöitä tekemässä Metsäkuljetus Kranni Oy.

VaLePa tiedotus
Mauri