Tuttuja miehiä stagella ja kentällä perjantaina 9.3. alkaen klo 17.30

Firebalz Pub VaLePa pe 9.3. 2018 Showtime 17.30

VaLePasta tuttu tutkapari Markus Peltonen – Antti Esko on jälleen pelissä mukana vahvassa roolissa. Musiikkia harrastavat miehet ovat löytäneet yhteisen harrastuksen. He ovat  mukana bändissä Fireballz. Antti soittaa kitaraa ja Markus laulaa ja soittaa myös kitaraa. Bändin bassottelusta vastaa Jussi Pentti. Lisäksi heillä on joukossaan helsinkiläisvahvistus Tuomo Sola. Hän soittaa eri bändeissä rumpuja, mutta myös kitaransoitto sujuu, siitä lempinimi ”Teppo Soolo”. Tuomo soittelee biisistä riippuen elastisesti soolokitaraa tai cajonia.

Fireballz esiintyy perjantaina Pub VaLePassa (Warelius ravintolan tiloissa). Showtime alkaa 17.30. Tule paikalle nauttimaan musiikista ja baari on auki. Bändin ohjelmisto on Antti Korpelan makuun ja se on hyvä maku se. Olli Kuoksan toivomaa Uralin pihlajaa ei ehkä kuulla. Sen jälkeen onkin vuorossa huippupeli VaLePa – Etta. Pitkällä erätauolla Fireballz on luvannut vielä vetää pari biisiä.

VaLePa Sastamala – ETTA 9.3. 2018 klo 18.30 Otteluisäntä Sastamalan Lämpö

Etta on yksi mielenkiintoisemmista vierailijoista Vexve Areenalla, hienoa päättää runkosarja heidän kanssaan. Etta on onnistunut saamaan riveihinsä joukon merkittäviä lahjakkuuksia ja tulevaisuuden huippunimiä. Kovia he ovat jo nyt, sillä Etta kilvoittelee vahvasti runkosarjan kakkostilasta.

Hakkuri Joonas Jokela, passari Niko Haapakoski sekä yleispelaajat Jiri Hänninen ja Antti Ronkainen ovat kauden aikana edistyneet huimasti. Anssi Hakalalla on pitkä kokemus biitsin pelaajana sekä lentopallosta yleispelaajana. Nyt hän on libero ja vankka kokemus näkyy, ei turhia liikkeitä, mutta oikeita liikkeitä oikeassa paikassa. Keskimies Jens Ahremark (kurotus 370) on tehokas keskihyökkääjä ja aisapari Markus Väisänen lähettelee sivutöinään pahoja aloitussyöttöjä.

VaLePa on hienosti selviytynyt tähänastisesta hurjasta ottelumäärästä, jossa mukana myös pitkät raskaat pelimatkat ulkomaille. Näyttää, että joukkue on nousemassa huippuiskuun Mestaruusliigan tärkeimmillä hetkillä. Upi Sivula on selvästi kuntoutunut pitkän flunssan jäljiltä. Olli Kunnari on päässyt muuttamaan Kallialan koulun huomaan. Kallialan koulu ehti toimia 100 vuotta ja sen aikana koululla oli 6 johtajaopettajaa, pisimpään koulua palveli Vihtori Pakula, jonka ura koulussa kesti 44 vuotta. Pakula toimi opetustyön ohessa 1922-1941 Tyrvään Seudun Osuuskassan sittemmin Tyrvään Seudun Osuuspankin ensimmäisenä pankinjohtajana. Onneksi merkkimiehet koululla saavat jatkoa. Muutto antoi Ollille aikamoisen boostin, sillä Kunu pelasi Sampoa vastaan huippupelin.

Sastamalan Lämpö Oy

Viluttaako- kaukolämpötalossa et palele.

Kaukolämpö lämmittää turvallisesti ja tasaisesti ilman yllätyksiä. Se on paikallinen, energiatehokas ja ekologinen vaihtoehto. Kaukolämpö ja säästät  ympäristöä – se on nimestä huolimatta lähilämpöä.

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Jo lähes puolet kaikkien rakennusten tarvitsemasta lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä tehdään Suomessa kaukolämmöllä.

Sastamalan Lämpö Oy on paikallinen palveleva kaukolämpöyhtiö, joka toimittaa kaukolämpöä Vammalan alueella.

Kaukolämpöverkostoon tarvittava lämpöenergia tuotetaan Vanerikadun lämpölaitoksessa. Tärkeimmät polttoaineet ovat metsästä saatavat puuperäiset polttoaineet, kuten metsähake ja teollisuuden puutähde.

Suurin osa energiasta syntyy siis kotimaisesta polttoaineesta. Kaukolämpö  on ympäristöystävällinen ja edullinen taajamien lämmitysmuoto, joka onkehitetty kylmän ilmastomme vaativiin olosuhteisiin. Sastamalan Lämpö oy:n asiakkaiksi on liittynyt jo yli 200 kiinteistöä ja asiakasmäärä kasvaa tasaisesti.

Osoitteessa sastamalanlampo.fi löydät lisätietoa yhtiöstä.