Nousukuntoiset VaLePa ja Ducks vastakkain puolivälierissä

Pudotuspelit käynnistyvät nopealla aikataululla heti runkosarjan jälkeen. Vantaa Ducks on varmistanut hyvissä ajoin kahdeksannen tilan runkosarjassa. Ducks on saanut kehitellä peliään paineettomasti ja joukkueen kuntopuntari on selkeästi nousujohteinen. Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa Sastamalassa kerran, jolloin sarjan avausottelussa VaLePa voitti 3-1. Vantaalla Ducks on haastanut VaLePan tosissaan. Tiukat erät ovat lopulta kääntyneet pukkipaidoille otteluvoitoiksi 3-1 ja 3-2.

Viime peleissä on ollut selkeästi nähtävissä, että VaLePa on palautumassa vaativista Mestarien liigan peleistä. Toisaalta kansainväliset pelit ovat tuoneet oman lisänsä valepalaisten otteisiin ja materiaalin laajuus on tullut näkyviin. Odotettavissa korkeatasoisia puolivälieräkamppailuja. Tarkempi pelaajakohtainen tarkastelu tulee huomenna.

VaLePa Sastamala – Vantaa Ducks keskiviikkona 14.3. 2018 klo 18.30. Otteluisäntä Vexve Oy

VaLePa tiedotus Mauri