Iskulle voitto VaLePasta

Eilen VaLePa kohtasi Rantaperkiön Iskun Pyynikin palloiluhallissa. VaLePalla oli takana pitkä ja raskas Kreikan turnee sekä sunnuntaina pelattu kärkikamppailu Sampoa vastaan. Lisäksi pudotuspelit alkavat jo ensi keskiviikkona, joten päävalmentaja Sami Kurttila päätti peluuttaa pelissä tuoreita pelaajia.

Rantaperkiön Isku – VaLePa Sastamala 3-1 (25/15 26/24 20/25 25/18)

Aloituskokoonpanot
VaLePa: Lehtimäki, Guymer, Carmody, Suihkonen, Mäkinen, Vesanen, Ringseis L
Isku: Kurppa, Härkönen, Toimela, Mutka, Hietanen, Mäntylä, Roininen L

VaLePan passari Arttu Lehtimäki pelasi ensimmäisen kokonaisen liigapelin. VaLePan vastaanotto oli vaikeuksissa Iskun syöttöjen edessä. Se vaikeutti pelinrakentelua, mutta Arttu selvisi urakastaan hyvin. VaLePan tehokkaimmat olivat Niko Suihkonen 17/+10 ja Peetu Mäkinen 15/+7.

Iskun tehokkaimmat olivat kokenut yleispelaaja Matti Hietanen 27/+18 ja hakkuri Mika Mäntylä 24/+17

Rantaperkiön Iskun otteluraportti

http://www.iskuvolley.fi/isku-katkaisi-tappioputkensa-mestarisuosikki-valepaa-vastaan/