Tulevaisuuden maajoukkuetähdet VaLePaa vastaan

Pukkipaidoilla on taas edessä pelintäyteinen viikko. Joukkue lähtee tiistaiaamuna kohti Friedrichshafenia. Mestarien liigan peli on edessä keskiviikkona. Ottelua voi seurata suorana Ruutu+:n kautta.

VfB Friedrichshafen – Ford Store Levoranta SASTAMALA 14.2. klo 21 Suomen aikaa. Joukkue palaa torstaina Helsinki-Vantaan lentokentälle. Sitten onkin lauantaina paluu Vantaalle peliin Ducksia vastaan.

Sunnuntaina saamme nähdä pukkipaidat kotihallissamme, kun LEKA Kuopiosta tulee ottamaan mittaa sarjajohtajasta. Savosta kuultiin joulun alla lentopallon kohu-uutinen. Ensi kaudelle Pielaveden Sampo ja LEKA yhdistävät voimansa ja joukkue pelaa nimellä Saimaa Volley. Uuden joukkueen tavoitteena on 750 000 euron budjetti sekä huippumenestyminen suomalaisilla ja myös kansainvälisillä kentillä.

LEKA pelaa varsin suomalaisella joukkueella ja maajoukkue liittyy joukkueeseen vahvasti. LEKAlla on riveissään monia tulevaisuuden maajoukkueen tähtipelaajia, mikäli kehitys jatkuu suotuisasti. Passari Akseli Lankinen kuuluu nuorten pelinrakentajien eliittiin. Hakkuri Samuli Kaislasalo on pitkä ulottuva hakkuri, joka on Jukka Tuovisen komennossa kehittynyt edelleen. Keskimiesosastolla on kokenut entinen maajoukkuekapteeni Jukka Lehtonen ja rinnallaan nuori Henrik Porkka.

VaLePan miehistö ei maajoukkuestatuksen osalta kalpene yhtään. Nuorista Peetu Mäkinen on jo maajoukkueympäristössä vieraillut ja Niko Suihkonen hakee edistysaskelta uorten maajoukkueesta miesten eliittiin. VaLePan konkareilla Olli Kunnari, Mikko Esko ja Urpo Sivula on yhteensä yli 700 maajoukkuepeliä. 

Mielenkiintoinen haastaja tulee mittaamaan otteluruuhkassa olevan VaLePan pelivireen.

VaLePa Sastamala – LEKA Kuopio su 18.2. klo 17.00 Vexve Areena