Sauli ”Pappa” Vainiomäen muistoturnaus Vexve Areenalla

Viikonloppuna pelataan ensimmäistä kertaa Sauli ”Pappa” Vainiomäen muistoturnaus, joka kantaa nimeä Pappa Junior Games. Turnauksella kunnioitetaan vuosi sitten pois nukkuneen lentopallovaikuttajan ja suuren persoonan muistoa.

Turnaus toteutetaan yhteistyössä JunnuValepan, sekä Vainiomäen ystäväpiiriin kuuluneiden ihmisten kanssa. Turnauksen tuotto ohjataan lyhentämättömänä Pappan muistorahastoon, josta sen ohjausryhmä jakaa rahaa edelleen lasten ja nuorten urheilutoiminnan edistämiseen.

Turnauksessa pelataan otteluita kahdessa ikäluokassa. Lauantaina 6.1. pääsevät irti C-tytöt ja -pojat. Sunnuntaina 7.1. pelikentillä nähdään D-tyttöjen ja D-poikien otteita. Molempina päivinä turnauksen ottelut alkavat kello 10.00.

Vexve Areenalla on myös kahvio ja arpajaiset. Myös näiden tuotto menee lyhentämättömänä muistorahastoon. Tule paikalle nauttimaan mielenkiintoisista junioripeleistä. Jokaisessa sarjassa pelaa JunnuValepan joukkueita.