1.2 Fanimatka Turkuun VaLePa-Halkbank Ankara

Sastamalan kaupunki ja VaLePa tarjoavat yhteistyössä kuljetuksen seuraavaan Mestarien liiga -peliin

VaLePa Sastamala on kasvanut kaupunkia suuremmaksi ja ottelut ovat Mestarien liigan myötä siirtyneet isommille areenoille.  Seuraavan kerran Ford Store Levoranta Sastamala -nimellä pelaava joukkue saa vastaansa Halkbank Ankaran. Ottelu pelataan Turun uudessa palloiluhallissa torstaina 1.2.

Jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan pelistä ja kannustamaan omaa joukkuetta voittoon, Sastamalan kaupunki ja VaLePa  tarjoavat yhteistyössä kaikille kaupunkilaisille ilmaisen bussikuljetuksen 1.2. otteluun. Linja-auto lähtee Vammalan linja-autoasemalta torstaina 1.2. 2018 kello 16.30. Paluukuljetus lähtee heti ottelun päätyttyä.

Kyytiin ilmoittaudutaan ennakkoon sähköpostilla satu.savola@gmail.com tai tekstiviestillä 0505624772  30.1.2018 mennessä.

Ottelun pääsylippu maksaa Fanibussista ostettuna 30 e pääkatsomoon.
Lippuja voi myös ostaa lipunmyyntipalvelusta www.seat4.me