Suomen ja Tšekin mestarit Vexve Areenalla

Ford Store Levoranta SASTAMALA – Jihostroj CESKE BUDEJOVICE ke 8.11.2017 klo 18.30 Vexve Areena, otteluisäntä Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupunki on pitkään ollut VaLePan pääyhteistyökumppani:
Sastamalan kaupungissa on sykettä. Mainiot harrastusmahdollisuudet, luonto ja tapahtumat takaavat elämyksellisen arjen. Yhteinen tekemisen meininki ja voitontahto vievät meitä eteenpäin. ”Ei oo mua, on vaan me!” sopii hyvin iskulauseeksi niin VaLePalle kuin myös koko Sastamalalle!”

Vexve Areenan taraflexilla vilisee ehtoolla melkoinen määrä eri maiden maajoukkuemiehiä. Poimitaan vielä Mikko Korpelan ennakosta muutama avainpelaaja helpottamaan pelin seuraamista.

Ford Store Levoranta SASTAMALA

2 Urpo Sivula -88 195 cm Hakkuri FIN
Hakkurihirmu pääsee aloittamaan kolmannen VaLePa kautensa, ehjän harjoittelukesän jäljiltä. Viime keväänä hurjassa vireessä ollut Sivula on jatkanut syksyllä vakuuttavia otteitaan. Kesällä kartoitti rauhassa mahdollisia ulkomaanpestejä, mutta teki lopulta 2-vuoden jatkosopimuksen ja koki Mestarien liigan olevan hieno haaste pukkipaidassa. 

3 Tommy Carmody -92 208 cm Keskitorjuja USA
Näyttävillä otteilla viime kaudella itsensä tyrvääläisten sydämiin pelannut jättiläinen. Hyvät otteet avasivat näytön paikkaa jenkkien maajoukkueestakin, jossa pääsi muutaman ottelun pelaamaan maailmanliigaakin. Etsi rauhassa pelipaikkaa täksi kaudeksi ja virityksiä kesän aikana oli muutamaan huippuliigaankin, lopulta nämä kuitenkin menivät sivu suun ja päätti palata pukkipaitaan takomaan korkealta ja kovaa.

7 Mikko Esko -78 198 cm Passari FIN
El capitano! Konkari o kovasa tikisä! Vuodet vierii ja taso pysyy, juoksuttaa edelleen vastustajan torjuntaa komeasti. Ikäisekseen ja vielä passariksi yllättävän hyvä puolustamaan. Nyt käytössä laaja hyökkäysarsenaali niin laidoilla kuin keskelläkin ja onhan sitä konkarilta itseltäänkin nähty tällä kaudella jo melkone 1.paikan taaki ristikulmaan. 

13 Olli Kunnari -82 196 cm Yleispelaaja FIN
Toinen joukkueen varsinaisista konkareista, jonka taidot ovat tiedossa niin hyökkäys-, vastaanotto- kuin syöttöpelinkin suhteen. Rauhallinen johtaja, jolta nuoremmilla laitureilla on hieno tilaisuus ammentaa oppia. Parhaillaan aina kun pelissä on alkaa olla panosta ja ratkaisu hetken lähestyy.

Jihostroj CESKE BUDEJOVICE

2 Filip Palgut -91 201 cm Passari SVK
Ulottuva Slovakin maajoukkuepassari häärii ykköspassarin tontilla, joka siirtyi täksi kaudeksi seuraan kilpailija EuroSitex Pribramin paidasta, jossa pelasi yhdessä liigasta tutun Antti Poikelan kanssa. Omaa kokemusta myös Itävallan ja Saksan pääsarjoista. 

3 Radek March -84 206 cm Keskitorjuja CZE
Seuraikoni, joka pelannut koko aikuisuransa Ceske Budejovicen paidassa ensimmäisiä merkintöjä löytyy jo kaudelta 2003-2004. Tärkeä osa joukkueen ns. pelaavaa keskarikolmikkoa, jota ovat kierrättäneet kauden mittaan tasaisesti. Kerännyt keskareista eniten syöttöjä ja ässiä tähän mennessä. Pitkän uran aikana pukenut päälleen myös maajoukkuepaidan, viimeksi syksyn EM-kisoissa. 

4 Filip Krestan -87 200 cm Hakkuri CZE
Joukkueen ykköshakkuri, joka viime kaudella vielä pelasi kilpailija Kladnon riveissä yhdessä Matti Hietasen kanssa. Tekee kokeneemmalla iällä tuloaan myös miesten maajoukkueeseen ollen ainakin nimettynä rinkiin. Pelannut muutama vuosi sitten ulkomaillakin kolme kautta, josta kaksi ensimmäistä Belgiassa ja toistaiseksi viimeisimmän Turkissa. Pistepörssissä joukkueen tehokkain, niin kuin päävasaran pitääkin, mutta ei aivan kärkipaikoilla.

 7 Petr Michalek -89 190 cm Yleispelaaja CZE
Joukkueen ykkösyleispelaaja, joka parikymppisestä asti pelannut Ceske Budejovicen edustusjoukkueessa. Yleispelaajista tehokkain pistemies ja hieman yllättäen, lyhyehköstä varrestaan huolimatta joukkueen laitureista paras torjuja tässä vaiheessa kautta. Omaa maajoukkuekokemustakin, mm syksyn EM-kisoista.

Jihostroj CESKE BUDEJOVICE iltaharjoituksissa – pitkiä poikia