Liigajoukkue Tshekeissä, 2-sarjaa Sylväällä

Jännä lentopalloviikonloppu tulossa. Joukkue lähtee huomenaamuna kohti Prahaa ja niin myös melkoinen joukko faneja. Prahasta on vielä noin 160 kilometriä České Budějoviceen, lisätietoa kaupungista

Ottelu alkaa klo 19 Suomen aikaa ja sitä voi seurata Ruutu+:n tai LaolaTV:n kautta. Peukut pystyyn ja myös peukalovarpaat 😉

Vaikka České Budějoviceen lähtee melkoinen joukko tyrvääläisiä jää kotirintamallekin vielä joukkoja. Ei tule odottavan aika niin pitkäksi, kun menette isänpäivälounaan jälkeen katsomaan naisten 2-sarjaa Sylväälle koko perheen voimin.

Naisten 2-sarjajoukkue kohtaa sunnuntaina 12.11. Sylvään koululla Nakkilan Paterit kello 15.00. Ottelutapahtumaan on vapaa pääsy. Tule nauttimaan Sylvään tunnelmasta ja kannustamaan nuoret naiset voittoon.