Lentopalloelämyksiä tarjolla sunnuntaina – Carmody ja Buculjevic pelissä

HUOM. OTTELU ALKAA KLO 16.15

VaLePa Sastamala – Hurrikaani Loimaa sunnuntaina 8.10. klo 16.15 Vexve Areenalla. Otteluisäntänä Kotipizza Sastamala ja Nokia

Sunnuntaina on tarjolla todellista huippulentopalloa Sastamalassa. Viime kauden finalistit VaLePa Sastamala ja Hurrikaani Loimaa kohtaavat. Molemmissa joukkueissa on maailmanluokan tähtiä eri maiden maajoukkuetasolta. Tästä syystä nämä huippuseurojen pelit saattavat olla jopa kovatasoisempia kuin maajoukkuepelit.

VaLePa tarjoaa parhaimmillaan upeaa taituruutta. Hymy nousee väkisin pintaan huippusuorituksista. Tulee ratkaisuja, joita katsoja tai vastustaja vähiten osaa odottaa. Urpo Sivula on parhaimmillaan silloin, kun on pelin ratkaisuhetket. Jujutieteen tohtori Olli Kunnarin ratkaisuvalikoima hakee vertaistaan. Ruotsin maajoukkuekapteenin Erik Sundbergin kutospaikan hyökkäys on yksi näyttävimmistä, mitä Suomen sarjoissa on nähty. Mikko Eskon passit  ovat taituruudessa ja tarkkuudessa huippuluokkaa. Hymyilevä libero Florian Ringseis vetää suorituksillaan vastustajan vakavaksi. Iloinen ja odotettu lentopallouutinen voidaan myös julkaista:  Tommy Carmody laskeutuu Suomeen keskiviikkona ja on pelissä mukana ja taistelee peliajasta Markus Kaurton ja Jacob Guymerin kanssa.

Hurrikaani on VaLePan tavoin ollut viime kaudet kestomenestyjä ja joukkueiden kesken on käyty useita mieleenpainuvia kamppailuita. Hurrikaani tulee tälläkin kaudella olemaan kärkikahinoissa mukana. Sen takaavat Hurrikaanin kovat pelurit viime kaudesta jatkavat Matti Oivanen ja Jesse Mäntylä sekä uudet mielenkiintoiset vahvistukset. Australialainen Thomas Douglas-Powell on aloittanut kauden hurjasti. Sunnuntaina Raisioissa kovakätinen yleispelaaja teki kovaa tulosta, 5 ässää, hyökkäys 67%:n teholla ja vain 1 virhe sekä vielä 3 torjuntaa. Mielenkiintoinen seurattava on venäläinen 206 cm pitkä keskimies Dimitry Shestak. Maajoukkuehakkuri, moninkertainen Suomen mestari Antti Ropponen vaihtoi tälle kaudelle Kokkolan Tiikereistä Hurrikaanin pelipaitaan. Paidan värit pysyivät sentään ennallaan. Menestyäkseen Hurrikaani haki huippupassaria ja sellaisen myös löysi. Maksim Buculjevic on kivikovan Serbian maajoukkueen toinen passari. 

Mielenkiintoisia taistelupareja nähdään sunnuntaina: passarit Esko – Buculjevic, liberot Mäntylä – Ringseis, yleispelaajat Douglas-Powell – Sundberg sekä hakkurit Sivula – Ropponen.

Mahdollista on nähdä myös USA – Venäjä maaottelu Carmodyn ja Shestakin välillä. 

Sastamala ja Nokia Kotipizza-yrittäjä Mika Pajukko:
Olen toiminut Kotipizza-yrittäjänä reilu kaksi vuotta. Ensimmäisen Kotipizzani avasin ollessani 19-vuotias. Nuoresta iästäni huolimatta olen ehtinyt saavuttamaan urallani paljon. Viime vuonna minut palkittiin vuoden yrittäjäksi. Vuosi Vammalan Kotipizzan avaamisesta avasin toisen ravintolani Nokialle. Yrittäjyys tuo mukanaan omat haasteensa, mutta pitäähän sitä olla valmis haasteisiin, jotta voi toteuttaa unelmiaan. Teen työtäni täydellä sydämellä, minulle tärkeintä on asiakkaiden tyytyväisyys. Laatu on meille myös tärkeää, siksi meillä Kotipizzalla pitsat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Suosimme paljon kotimaisuutta, olemme myös maailman ensimmäinen pizzaravintolaketju jolle on myönnetty MSC serfikaatti, kaikki meidän kala- ja äyriäistuotteet ovat siis MSC-sertifioituja. On suuri kunnia saada olla osana tätä suurta Kotipizza perhettä.