Jacob Guymer jatkaa pukkipaidoissa

Kevään -17 pudotuspelien paras keskitorjuja, australialainen Jacob ”Jake” Guymer on tehnyt VaLePan kanssa vuoden jatkosopimuksen. Jake voitti pudotuspelien torjuntatilaston 28 torjunnalla. Hän on hyvä kaikilla osa-alueilla. Jakella on erittäin paha hyppyleija, jolla kauden mittaan ratkaistiin eriä. Lisäksi Guymer on erinomainen joukkuepelaaja ja motivoitunut harjoittelija. Jake puolestaan arvostaa VaLePan hyvää valmennusta, harjoitteluolosuhteita sekä laadukasta joukkuetta. Mahdollisuus pelata Mestarien liigassa on myös vahva vetovoimatekijä.

Joukkue on nyt sopiva sekoitus vanhoja tuttuja sekä uusia mielenkiintoisia pelureita. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa joukkuetta kohti tulevaa kautta. Yhteisharjoitukset käynnistyvät heinäkuun lopussa.

VaLePan liigajoukkue 2017-2018:
Passarit: Mikko Esko, Arttu Lehtimäki (LeKi)
Keskimiehet: Jacob Guymer, Markus Kaurto (Etta), Rami Rekomaa (Akaa-Volley)
Yleispelaajat: Olli Kunnari, Peetu Mäkinen, Erik Sundberg (Linköping), Niko Suihkonen (Kuortane), Antti Karttunen (Riento), Olli Saarenmaa.
Hakkuri: Urpo Sivula, Ville Sorvoja (Kyyjärvi)
Libero: Florian Ringseis (United Volleys Rhein-Main)

Valmentajat: Sami Kurttila, Janne Kangaskokko
Tilastot: Arto Weckman
Huoltaja: Manu Soro
Fysioterapeutti: Teija Simola