BEACH VOLLEY:N SM-OSAKILPAILU KIRAMI OPEN 21.-23.7. KAALISAARESSA

Mainos

Sastamalassa päästään toistamiseen nauttimaan Suomen kovatasoisimmasta biitsistä, kun SM-kiertueen osakilpailu Kirami Open pelataan heinäkuun 21.-23.7. Sastamalan Kaalisaaressa.

Kaalisaaren hiekkakentälle rakennetaan kaksi SM-osakilpailun mitat täyttävää beach volley-kenttää. Toinen kentistä toimii tapahtuman pääkenttänä ja sen ympärille tullaan rakentamaan noin 400 henkilön katsomot sekä koko toisen pääkentän sivun kattava anniskelualue, jossa tapahtumakansavoi myös tarpeen vaatiessa ruokailla.

Viikonlopun tapahtumat alkavat perjantaina 17.00 karsintaturnauksella. Lauantaina 9.00 starttaa pääsarjan ottelut, joita Kaalisaaren lisäksi pelataan myös Vinkin kentillä. Sunnuntaina 10.00 aloitetaan puolivälieräpeleillä ja turnaus huipentuu 15.00-18.00 pelattaviin miesten ja naisten finaaleihin.

Tapahtumasta odotetaan pelillisesti Suomen tämän kesän kovatasoisinta, kun parhaat biitsarimme taistelevat pääsystään SM-finaaliturnaukseen. Paikalliset lentopallotähdet tuovat oman mausteensa turnauksen pelilliseen antiin.

Tapahtuman ajaksi on tilattu aurinkoista säätä. Polttavan kuumaksi tunnelman nostaa DJ, joka tulee paukuttamaan hittiä toisensa jälkeen koko viikonlopun ajan. Jos jollain meno käy liian kuumaksi, on mahdollisuus pulahtaa viilentävään järviveteen tai toisaalta jos tuntuu, että vieläkään ei lämpö riitä, voi varpaansa kastaa höyryävään Kiramin paljuun.

Jos paljun tunnelma alkaa viehättämään niin paljon, että haluaa sellaisen omaksi, on tässä turnauksessa mahdollisuus siihenkin. Launtaina viimeisten pelien aikaan 20.00-21.00 käydään suuri paljuhuutokauppa, josta eniten tarjoavalle lähtee mukaan Kiramin uunituore palju. Huutokaupattava palju on nähtävissä tapahtuma-alueella perjantaista alkaen.

Jos joku haluaa seurata otteluita hieman mukavammin sekä varmistaa, että joka päivä saa ruokaa ja kaulassa roikkuvaa passia vilauttamalla muutaman hanajuoman, voi olla yhteyksissä toni.vahela@valepa.fi tai 0407481483. Vain muutama VIP-passi enää jäljellä. Hinta 100€

Ennakkotiedoista poiketen joudumme lupateknisistä syistä peruuttamaan lauantai-illan esiintyjän. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen sillä biitsibileet jatkuvat lauantaina tapahtuman jälkeen entistä kovempina Vammalan Seurahuoneella. Pelaajapasseilla sekä yritysyhteistyöpasseilla ilmainen sisäänpääsy jatkobileisiin.